Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En underbar helg och första gången..

Hej fina <3

Hoppas att ni mår jättebra! Har haft en sådan fantastisk helg med familjen och även med min vän Josefin som bjöd mig på en hotellnatt. Hade det såååå härligt och detta är faktiskt (hör och häpna!) FÖRSTA natten och första gången som jag sover ifrån Jolie. Tanken var först att dom små barnen skulle komma till oss när vi kommit till hotellet efter vår utekväll men F tyckte att han skulle ha båda kidsen och att jag skulle njuta av en natt utan vår minsting och bara vara barnfri. Sagt och gjort. Jag vågade släppa taget till slut och låta honom ta henne hela natten. Det hade iallafall gått hur bra som helst och jag är helt klart mer trygg i att lämna hemmet nattetid nu i fortsättningen.

Det är så konstigt bara… Med Jason var allt så annorlunda. När han var typ 10 månader så reste jag iväg en vecka på träningsresa med en vän och lämnade över helt till F. Kändes inte minsta lilla konstigt och bara helt naturligt. Klart det var jobbigt med saknaden men jag var liksom inte orolig eller kände ett kontrollbehov på samma vis. Men med Jolie.. Nej, det är helt annorlunda. F VILL ha henne på nätterna och vill ta mer nätter men jag vägrar. Hon är på något vis min lilla bebis och jag vill alltid ha henne nära och ha full kontroll över vad som händer. Det är tufft för MIG att lämna henne på natten. Jag tror att det har med hennes hjärtfel att göra. Jag har varit så överdriven med allt sedan hon föddes och vill alltid ha koll så att hon andas, ammar, att allt är okej.. Tror inte att jag hade tänkt i dom banorna om hon hade fötts helt frisk då jag var helt annorlunda med Jason som sagt. Då slutade jag dessutom nattamma när han var typ 9-10 månader och F tog alla nattningar och uppvak (dom får gånger han faktiskt vaknade efter att han slutade amma på natten). Ja, ni hör ju. Samma föräldrar, olika barn och olika känslor och tankebanor. Som det kan bli..

Ja ja.. Nu är vi peppade på en ny vecka och vi hoppas på fint väder! Vi har lite smått inplanerat men annars ser veckan ganska fri ut vilket känns härligt. Kram på er och ha en fin start på veckan!

Min älskade, underbara vän! Alla tycker att vi är så lika, att vi är systrar eller tvillingar, hehe.. =) Vi har faktiskt känt varandra sedan 2010 men tog upp kontakten på riktigt efter att vi båda hade fått vårt första barn. Älskar henne så!

Kolla hotellfrukosten!! SÅÅÅÅÅ god! Alltså kan vi bara ta en minut åt att jag alltid håller i mitt hår på bild. Jag är sååååå obekväm framför kameran trots att jag har det jobb jag har och min hand åker ALLTID upp i håret när jag vet att jag är med på bild. Måste träna bort det. Men var tusan håller man händerna när någon tar bild på en!? När jag var gravid var ju det säkra kortet magen såklart – men nu då!? =)

Kommentarer

  1. L

    Du kanske ska fråga dig själv varför du känner dig obekväm framför kameran. Då kan man ju lösa problemet. Om det är för att du är rädd vad andra ska tycka om dig på bild så måste du träna bort att inte bry dig om vad andra har för åsikter om dig. Va typ avslappnad framför kameran och träna på olika poser som känns bra för dig. Och tänk inte på att få alla bilder så perfekta. Då sätter du press på dig själv och att ta bilder blir typ stressigt tillslut.

  2. Emma

    Haha konstig fråga kanske. Men ska på sjöbris ftill veckan och din pizza såg ju helt fantastiskt ut!! Vad hette den? Kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish