Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej på er fina.

Hoppas att ni mår bra. Det gör vi! Eller Jason sov typ bort hela gårdagen med och vi funderar på att kolla upp honom lite närmre idag igen. Han är på något vis inte sig själv, slö och så otroligt missnöjd trots att han inte har feber längre. Så konstig känsla verkligen då han typ aldrig någonsin är på dåligt humör annars. Han brukar typ jämt vara glad och positiv, taggad, peppad.. Vi säger alltid att det är det finaste med Jason – att han alltid är så otroligt genomglad och lycklig.

Igår köpte F en gräsklippare och jag storhandlade. Och så hann jag med ett gympass och ett naprapatbesök mitt på dagen med. Tror det blir mitt sista besök där på ett tag! Annars var dagen rätt lugn och vi myste mest hemma, åt korv med bröd (det enda Jason vill äta nu när han är sjuk, haha…) och planerade lite plattsättning när Jason låg och sov.

Önskar er en fin dag! KRAM!

Igår när jag kom hem från gymmet så ritade vi ute med gatukritor en stund! Barnen älskar det. I den stora kartongen fanns stolarna jag hade köpt till kontoret. Dom är så fina!

Min man är ju en konstnär som ni ser 😉

Vi ställde upp Jolie mot kartongen och ritade av henne, haha! Sedan hjälpte hon till att färglägga.

Här planerade vi plattorna vi ska lägga och tog mått! Har också bestämt mig för att vi ska bygga en platsbyggd blomlåda i sten! Kommer bli så fint =) Vet dock inte vad jag ska plantera där än men det får vi väl se! Den kommer inte att bli så hög så blir väl som en blandning mellan en rabatt och en låda =)

Älskar henne, hennes bror och pappa och älskar sommaren <3

Kommentarer

  1. Louise

    När jag är sjuk, eller t o m börjar vara på bättringsvägen kan jag känna mig trött och att jag liksom vill ”krypa ur mig själv” och det är ju inte konstigt om barn också känner så men inte riktigt kan förklara. Tror inte ni behöver oroa er, han är nog hängig bara och då orkar man ju inte vara ”på topp” och glad om du förstår vad jag menar. Man kan ju tänka på hur man själv reagerar när man varit sjuk/är hängig, man orkar ju knappt med sig själv. :/ Usch, det är iaf lättare för oss vuxna för vi förstår ju varför det känns så. Stackarn. Hoppas han kryar på sig fort! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår helt <3 ja, det kan ju ha varit så men vi har aldrig fått se honom så förr och tillsammans med huvudvärk i attacker så blir man ju orolig 🙂 kram <3 tack fina du!

  2. Sara

    Vill bara säga att är man sjuk så är man ju inte sig själv alltid! Hans kropp fokuserar nog helt på att bli frisk och har inte mycket energi över till annat. Har han inte feber längre och äter eller dricker ordentligt behöver ni säkert inte oroa er. Sjukvården kan ju inte direkt göra något ändå. Krya på!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så kan det ju absolut var 🙂 Han hade dock 40 graders feber när vi åkte in med honom! Och brutala smärtor i huvudet och då vill man ju dubbelkolla 🙂 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish