Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saker jag säger till mina barn varje dag..

– Jag älskar dig! Vi säger det här hemma till varandra så ofta som möjligt under dagen för vi tycker inte att man kan påminna varandra om det för ofta =) När F och jag blev tillsammans så var han såååå obekväm med att säga det då han inte är uppvuxen med det medan jag tvärtom är från ett hem där man sa det till varandra varje dag. Men nu har han lärt sig 😉 Jag tycker det är fint!

– Jag är så stolt över dig! För ja, det är jag ju! Jag är verkligen stoltast i världen över mina barn och säger det till Jason typ 56 gånger om dagen, haha.

– Jo, du klarar det där.. Jag tror på dig! Jag vill att barnen ska våga utmana sig själva och ge sig på saker som dom kanske inte trodde att dom kunde klara av. Jag älskar känslan av att se Jason tveka och sedan bli sådär galet glad och lycklig över att ha klarat det där som han inte trodde att han skulle klara. Jag vill uppmana dom till att våga prova och inte ge upp i första taget. Sedan hjälper jag till om det inte går hela vägen såklart. ”Men nästa gång klarar du det nog själv!”

– Du är det bästa som har hänt mig och jag är så tacksam över att du finns” Säger nog detta varje kväll innan läggdags. Går inte att påminna dom för många gånger. Dom betyder ju hela världen för mig.

Saker som vi gör: 

– Bestämmer gemensamt vad vi ska äta för frukost. Kanske inte en jättestor grej egentligen då vi alltid ger olika alternativ (typ; gröt med banan, äppelmos och kanel, yoghurt och flingor osv) men roligt för Jason att få vara delaktig och hjälpa till med dessa beslut hemma.

– Försöker inkludera barnen i matlagningen hemma och ge små arbetsuppgifter som dom klarar av. Jolie får röra i bunkar med en sked än så länge men Jason får skala ägg, måtta upp när vi bakar osv. Han tycker det är så roligt!

– Om barnen ser oss tjafsa så ser vi alltid till att dom hör oss säga förlåt till varandra och bli sams också. Jag tror inte att barn far illa av att se sina föräldrar vara ovänner ibland utan att dom tar lärdom av att man KAN vara osams men att man också kan bli vänner, säga förlåt och gå vidare. Allt som är mänskligt är fint och vettigt att lära sina barn tycker jag.

– Klappar i håret och kramar om tills dom somnar

– Pratar igenom dagen när vi precis har lagt oss i sängen för att somna. Vad har varit bra? Vad har varit mindre bra? Fanns det något speciellt under dagen som var extra kul, jobbigt, ledsamt, spännande?

– Läser bok innan läggdags

– Kramas, pussas och busar mycket. Vi skrattar mycket tillsammans och flamsar massor. Det är roligt att våra barn har samma humor som vi och vi har jättekul ihop!

– Har med oss barnen! Ja, allt blir jobbigare med barn men tänk vilka minnen man kan skapa ihop! Sedan har vi ju inte haft någon som ställer upp som barnvakt mer än någon gång per år typ (så vi har varit ”illa tvungna” att ha med våra barn) men WOW vad mycket fint vi kan se tillbaka på. Alla resor ihop, alla aktiviteter – stora som små. Vi har haft med dom på restauranger, spa, utomlands, på olika tillställningar, jobbrelaterat.. Dom är alltid med och det är fint både för oss och för dom på så många plan. Dom lär sig och vi lär oss och vi får mycket värdefulla minnen ihop =) Sedan ska jag vara ärlig och skriva att det såklart hade varit härligt med barnvakt ibland med MEN det är faktiskt mest för barnens skull. Hade varit kul med någon som var så engagerad i dom som jag vet att ex. vissa mor/farföräldrar är. För deras skull, för att det är fint för dom att få ha den där extra vuxna. Men dom har ju oss och vårt engagemang är 100-procentigt. Så det räcker, hoppas jag <3

Kommentarer

  1. Tilda

    Gud vad härligt och läsa sånna här inlägg!! Tror verkligen på att visa så mycket kärlek det bara går, underbara du <3
    Du ser jätte fräsch & brun ut också, är det av solen eller använder du någon brun utan sol du kan tipsa om? 😍

  2. K

    Tycker också din mage ser platt och vältränad ut!! Du är så fin både på insidan och utsidan Gabriella!! <3

  3. Maria

    Ni är så fina föräldrar. Är själv uppväxt med att man aldrig uttrycker så mycket känslor hemma eller säger jag älskar dig. Tror faktiskt aldrig mina föräldrar sagt det till mig eller min syster så men vi har haft en fantastisk uppväxt ändå. Jag och min man har inga egna barn än men vi ska mesttroligt bli stödhem för hans lillebror som inte mår så bra av att bo med sin mamma just nu. De fälls för mycket onödiga kommentarer som är motsatsen till det du beskriver ”typ jag önskar att jag aldrig fått dig” så han hör och han är bara 11 år. Så han ska mest troligt börja vara hos oss mer och kanske bo över. Han gillar mig väldigt mycket och min man är hans största idol och den ända han lyssnar på när han blir arg och ledsen. Jag mår verkligen så dåligt av barn som blir illa behandlade. I detta fall ännu mer jobbigt då jag älskar min svärmor massor med hon går bara verkligen inte ihop med sin son nu… men jag tror verkligen på det ni gör. Inkludera barnen veta att det är älskade.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gud 🙁 vad hemskt att få höra sådana saker när man är liten 🙁 <3 förstår det, vad fint att han har dig! <3 <3 <3 skickar största kramen!!

  4. Mariam

    Hej! Har alltid tyckt att du haft en superfin kropp men WOW så mycket finare den bli blivit efter du börjat träna, de märks tydligt på magen å låren trots att du va jätte fin innan oxå, men nu ser man musklerna tydligt, sååååå avundsjuuk haha<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack vad gullig du är!! Blir så peppad att träna ännu mer ;p haha nej men det är ju så roligt när någon annan än en själv ser ens resultat med!! Kram <3 <3

  5. Emma

    Vet du Gabriella, folk kan klaga på mycket o det finns säkert saker som folk tycker du gör fel. Men som förälder är du (o F) helt fantastiska och jag kan inte tro att någon på riktigt tycker att du gör fel där.. Jag tycker att alla inlägg, bilder m.m bara lyser av den kärlek ni känner för era barn och om det är något som skapar trygga vuxna så är det en barndom som den era barn än så länge har. Du ska vara stolt över ert föräldraskap då det faktiskt inte kommer så naturligt för alla. Du insipirerar mig faktiskt ofta just i föräldraskapet!
    Många människor här i världen hade nog mått bättre om de haft föräldrar som er.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack, vad du är fin!! Du gjorde hela min dag med dina fina ord, blir så otroligt rörd!! STOR kram till fina dig <3

  6. Johanna

    Så fin familj. Skriver det ofta för jag tänker det ofta och tänker att det väger upp om någon skriver något dåligt. Du är den jag mest relaterar till och ser upp till som mamma. Så fin familj. För övrigt gillar jag inte kroppskimmentarer.. Men vad vältränad och stark du ser ut, kram

  7. Elin

    Men hur fina är ni inte! ❤️
    Är gravid i v.10 och vill köpa allt! Vet att det är för tidigt men kan inte sluta kolla och indrar om du har några tips på vad man ska tänka på, vilken vagn, kläder, leksaker. Vad är onödigt och vad har varit livsnödvändigt?
    Kram

  8. Evelina Kyrk

    Herregud du är världens bästa mamma! Idag skrek jag på min tre åring 🙁 sitter som vanligt med dåligt samvete och spelar om allt i huvudet och då ser man alla saker man kunde gjort annorlunda för att undvika bråket från första början. Önskar verkligen jag var mer som du.

    Kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Duuuuu sluta <3 jag skriker åt Jason ibland med!! <3 man är inte mer än människa 🙂 kan också ha ångest över något som har hänt under dagen när han väl somnat!! Man gör sitt bästa och ibland brister det, kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker du? Min mage är mer platt än någonsin faktiskt och jag har nästan magrutor efter att jag har tränat mage 😉 men som svar på din fråga så NEJ jag är inte gravid 🙂

      1. Julia

        Väldigt onödig kommentar…. ser bara en väldigt stark & vältränad mage ja!

        Såå fint inlägg. Man blir glad av att läsa om dig & din fina familj. Kram

        1. Maria🌼

          Jag kommenterade inte med en dålig tanke, jag var bara nyfiken.
          Varför tyckte du att det var onödigt Julia?? Jag ser alltid Gabriella som en idol. hon är bäst

      2. E

        Jag hoppas att du skojar! Ser magen svullen ut? På vilken bild då??? Och OM Gabriella hade varit gravid, hade det då inte varit lämpligt att hon fick berätta det när hon själv ville?

    2. Evelina Kyrk

      Svullen?? Ehm… Det där så du bara för att vara elak. Usch på dig. Vem säger något sånt?

      Gabriella, du ser INTE svullen ut det minsta. Men det vet du nog redan 😉

    3. matilda

      Trött jag blir Maria. Hon är ju jättevältränad, svullen vart?? Så fint inlägg Gabbi, ni är så kloka och fina med era barn och jag lovar att det räcker och blir över för dom. 🙂

    4. Sanna

      Men herregud! Gabriella är ju så smal och slank och fin så det finns inte! Och ÄVEN om hon hade varit gravid – är det då din sak att påpeka?!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish