Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag och fortsatt sjukstuga..

Igår fick Jason feber igen på eftermiddagen efter att ha varit feberfri hela morgonen och förmiddagen.. SÅ tråkigt och jag blir så ledsen för hans skull då han hela tiden pratar om att han vill åka och leka med kompisar och även gå ut och leka med grannbarnen. Hjärtat går sönder.. Hoppas han får bli frisk snart en gång för alla! SÅ typiskt att vi ska bli sjuka mitt i sommaren när vi väl ska bli sjuka!

Idag står helt enkelt vila på schemat och därför har jag väl egentligen inget kul att skriva såhär på morgonen. Vi ska kika på plattor och planera den biten när barnen sover idag tänkte vi (vi har tänkt beställa det länge men inte tagit tag i saken) och så ska vi köpa en gräsklippare. Har ni tips på någon bra?

Önskar er en underbar dag! KRAM!

Pappa F bjöd på pannkakor på bovete och havremjölk till frukost =)

Igår tog denna lilla tjej sin dagsvila i soffan efter att jag lyckades lägga över henne dit från mitt bröst och min famn, haha. Det är inte alltid det går men ibland så!

Hann rensa ur alla kläder ur Jolies garderob som är för små och som inte passar längre! Så skönt att ha det gjort och att man nu kan plocka vad man vill därifrån. Hon växer så skrämmande fort och det är ju sååå bra men jag känner samtidigt att jag bara vill skrika ”STOPPA TIDEN!!!” till någon! Vet dock inte till vem men ni förstår nog, haha ;p Hon har storlek 92 nu och 23 i skor. Väger säkert 12 kg.. Tror det var 11 kg sist vi var på hjärtkontroll för några månader sedan.

Igår var det mys och myskläder hela dagen lång förutom en stund när Jason sov och jag hann hoppa i bikini och sitta i solen en sväng med Jolie!

Hann läsa massor med böcker för båda barnen.

Även ute på altanen skulle det läsas. Denna lilla tjej ÄLSKAR böcker, helt sjukt roligt! Kul att kunna läsa samtidigt för henne och storebror också. Hon lyssnar gärna på lite längre böcker med.

Kommentarer

  1. Vanja Leksell

    Fy, verkar som att många är riktigt dåliga nu. Mina små hade också massa feber i förra veckan och till helgen slog det till även på mig 🙈 Hoppas Jason kryar på sig! ❤️

  2. Carolina

    Vi gjorde misstaget att köpa en vanlig gräsklippare.
    I efterhand har vi fått veta att det är mycket bättre för nyrullat gräs att klippas med robot. Vårt blev tjockt, gult och fullt efter en säsong och vi fick verkligen slita för att få det hyfsat okej igen. Inte jättekul när man lagt massa pengar på en gräsmatta.
    Andra tips vi fått är att vertikalskära en eller två gånger per sommar och att bara gödsla vid mycket regn.
    Hoppas ni lyckas bättre än vad vi gjorde 🙈🙂

  3. Olivia

    Oj dedär pannkakorna såg så extremt goda ut, vilken kille du har!! Hade verkligen uppskattat ett recept! Kraam

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han gör olika recept varje gång, haha!:) men har delat massor av recept om du googlar ”gabriella joss pannkakor” 😀 men ska försöka få honom att måtta mer när han gör så att jag kan dela det på bloggen framöver, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish