Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

En mardrömshelg

Hej på er fina.

Alltså denna helg har verkligen varit en MARDRÖM! Jag och mannen har haft runt 40 graders feber och varit helt sängliggandes. Och så två barn på det som behöver underhållas på det. Vi har nog aldrig varit sjuka samtidigt förut utan det har alltid varit så att någon av oss har kunnat ta hand om barnen medan den andra har kunnat sova och vila. Men detta har verkligen varit sååå hemskt. Och snacka om att man känner sig galet otillräcklig för sina små.. Och av någon anledning så har våra barn från ingenstans vaknat på natten och inte somnat om.. Så mellan 00-05 har vi inte fått sova heller.. Och nu idag fick Jason feber med. Fy så tröttsamt! Hoppas verkligen att detta går över snabbt nu.

Hoppas att er helg är bättre än vår! KRAM <3

 

Har inte så jättemycket bilder att bjuda på från helgen men här kommer lite inredningsbilder som fina Katya tog på vårt hem när hon var här.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är från SWEEF 😀 googla ”gabriella joss väggfärger” så har jag delat färgkod, kram<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Någon form av mossgrön men minns inte vad den heter. Kolla under kategorin ”vårt drömhus” så har jag delat den där 😀 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish