Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Min matdag igår!

Var ju många som ville att jag skulle visa mer av vad jag äter dag för dag och det är ju faktiskt lite kul just för att det verkligen kan variera! Såhär såg det ut igår: 

FRUKOST: Äggröra som jag fick köra i mikron för att jag sov mycket längre tillsammans med Jolie än vad F gjorde med Jason. Han gör alltid frukost till oss också trots att dom åker iväg tidigt till simskolan och då får det bli mikron om det är något varmt han har gjort, haha.. Detta är iallafall bara ägg, crème fraich, salt och peppar. Jättegott med typ gräslök på!! Dock inte lika god efter en sväng i mikro men det gick ner.

LUNCH:Igår åt vi på IKEA för att det kändes smidigast när vi ändå var där och beställde lite grejer. Blev deras grönsaksbollar med mos, sås, ärtor och sylt till hela familjen.

MIDDAG: När vi kom hem så var vi alla trötta och hungriga så då gjorde vi världens snabbaste mat här hemma. Frysta grönsaker som vi stekte i olja ihop med en gul lök, salt, peppar, curry, gurkmeja, bönor och havregrädde.. Och så ris till det och sweet chilisås! Sååå gott och går på fem minuter. Barnen älskar det också!

MELLIS: Igår tryckte jag i mig två sådana här glassar på kvällen! Så gott! Och så åt jag en kladdkaka med grädde på dagen, två frukter och en morot som jag skalade och åt som den var. Blev lite mycket socker igår kanske men så är det ibland och det är ju så gott =) har blivit mycket bättre med mitt sockerberoende annars och äter väl sötsaker 3-4/7 dagar i veckan vilket är framsteg då det var 7/7 dagar förut. Fortfarande en bit kvar att gå dock men jag äääälskar ju godsaker så vet inte hur jag ska klara mig utan. Min mage mår dock bättre när jag låter bli, haha! Gillar ni socker och gotta lika mycket som mig eller är ni bättre på att hålla er borta? 

Kommentarer

  1. Ronja

    Va precis som du , sockerberoende .. så slutade med socker för ett år sen 👍 nu när jag unnar mig ibland blir jag som bakis dagen efter av sockret 😆

  2. Emma

    Jag är hopplös när det gäller godsaker, kan verkligen inte låta bli. Skulle dock behöva låta bli då jag skulle behöva gå ner typ 15-20 kg i vikt… Tänker att jag ska sluta med godsaker men faller tillbaka efter någon dag igen.

  3. Linnéa

    Alltså jag ääälskar allt från godis och fika till efterrätter haha. Men jag håller mig till att bara äta sötsaker typ fre-lör och det funkar faktiskt jättebra, då kan man som ”se fram emot” helgen och godis haha 🙂 men skulle någon fylla år eller bjuda på fika en vardag så har jag inget förbud på att äta det heller, bara det inte blir varje dag eller flera gånger i veckan 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish