Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sjukstuga

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Ber om ursäkt om jag är ovanligt frånvarande här inne men Jolie är sjuk och så himla mammig. Tycker så synd om henne och tycker att det är så jobbigt när hon är dålig.. Hon vaknar på nätterna hela tiden, gråter, vill amma konstant. Det tar verkligen på krafterna och därför har jag helt enkelt inte hunnit skriva så mycket inlägg som jag hade önskat.. Men det kommer, jag lovar!

Idag är det sjukdag tre och Jason har sin näst sista dag på simskolan! Han har tjatat om att få ett simmärke sedan efter första lektionen så blir roligt att äntligen kunna köpa ett åt honom! Är så stolt över vår lilla kille som har varit så otroligt duktig.

Önskar er en toppen torsdag! Kram!

Igår varvade vi att sitta i soffan med lilla Jolie. Vi läste böcker och såg på film. När hon sov så jobbade jag och så lekte F och Jason med play doh! Jason är så fascinerad över bokstäver nu och vill skriva allas namn och lära sig första bokstaven på alla ord. Så kul! Och till middag slängde vi ihop (eller ja, F slängde ihop) bananvåfflor på mandelmjölk, bovete och kokosmjöl. Och så hade han i smör och vaniljsocker för att barnen skulle tycka att det var godare, hehe. Blev såååå gott! Han är verkligen grym på att bara få ihop något tokgott. Tyvärr har jag inget recept då han bara höftar men han lovade mig att han ska mäta upp nästa gång så att jag kan ge er exakta mått då många frågade efter det på insta story. Så håll utkik! =)

Kommentarer

  1. Elin

    Tycker inte du behöver be om ursäkt! Det är väl vabb som i vilket annat yrke som helst känner jag 🙂
    Viktigast av allt är ju barnens hälsa o välmående. Hoppas Jolie kryar på sig snabbt <3 kramar!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish