Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Plantera i pallkragen

Vi åkte förbi Plantagen och köpte lite blandat att plantera i pallkragen som står tom här hemma. Köpte också en klematis som ska få klättra längs en av pelarna på pergolan. Kommer bli så fint när den har vuxit på sig lite!! Och så har vi ju humlen som klättrar från andra sidan och den har börjat ta sig rejält och börjar bli såå stor och fin =) Älskar verkligen att hålla på med växter och greja i trädgården.

Kommentarer

  1. Liselott

    Tightsen du har på dig, vad har du för storlek? Är de små eller stora i storleken tycker du? Såå snygga!! 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      S har jag och tycker dom är perfekta 😀 hade dock kunnat ha XS då jag upplever lite att dom blivit större av tvättmaskin och att jag använt dom massor! Eller så har jag blivit lite mindre av all träning, vet faktiskt inte.. men dom är så galet sköna!!! KRAM 😀

  2. Anna ed

    Kollade just på din vlogg.

    Du sätter plantorna för tätt i odlingslådan. Särskilt salladen behöver mycket plats. Tips tips 🙂

  3. A

    Bara ett tips: spana lite på härdighet gällande växterna du köper, Sverige är ju som du kanske vet indelat i växtzoner. Klematisen du köpt är vanligtvis vinterhärdig upp till zon 4, så den kommer med största sannolikhet inte överleva vintern i Umeå om ni inte har tur. FU kanske redan har koll på allt detta men det är ju roligare om man får lite valuta för pengarna man lägger på perenner i form av att de överlever flera säsonger.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish