Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu!

– Vi rullade ju gräs på hela tomten förutom på två partier på framsidan på var sin sida av där vi har vår entré. Där sådde vi gräset då rullgräset helt enkelt inte räcket. Och nu? Det har vuxit SÅ mycket redan. Ska ju egentligen ta några veckor men vårt har vuxit så extremt mycket på bara några dagar. WOW! Så kul! Kommer säkert bli en fin gräsmatta där med innan sommarens slut. Så fint det kommer bli =)

– Jag måste verkligen ta tag i vårt kontor nu! Det kliar i fingrarna men på något vis så finns inte tiden där trots att jag tänker varje dag att jag ”hinner imorgon”… Ska åka och kika på olika silestones för måttbeställt skrivbord som ska gå längs hela väggen. Kommer bli supersnyggt tror jag! Har en vän som har hjälpt mig så himla mycket med att kolla ut inredning, måla och fixa. Världens bästa!

– Förra veckan fyllde mina syskon år och jag hade över dom båda på fika. Min mormor hade bakat och det var jättemysigt att få ses en stund och prata ikapp! Blev tacos och fika!

– Återigen.. Vi vill verkligen komma igång mer med youtube!! Har bestämt mig för att vi ska investera i en som klipper våra videos nu hela tiden. Har tidigare varit lite för snål då vi inte tjänar något på youtube än men man måste ju börja någonstans, eller hur? Vet ju att många vill se mer videoformat och jag håller med om att det hade varit så roligt.

– Vill ni veta något kul? Jag fick ju frågan om att skicka in video och ansökan till Unga mammor men tackade nej. Bestämde mig dock nu för ett tag sedan att skicka in till Unga föräldrar istället som jag också haft lite kontakt med.. Där filmar man mer själv och det känns mer bekvämt för oss. Så vi får väl se =) Hade ni tyckt att det var kul att se oss där?

– Jag har ju en dröm om att bygga ner ett Spa-bad i altanen men velar så mycket fram och tillbaka då vi just nu har ett sådant fast inte ett ”riktigt” och det är så mycket jobb att sköta det. Barnen älskar dock att bada i det och det är helt fantastiskt att kunna göra det när man blir sugen på ett dopp! Älskar det vi har idag men hade varit så kul med ett som man kan bygga ner. Blir så himla fint tycker jag. Vad hade ni gjort? Har ni erfarenheter?

– Jason ritar så mycket nu och det är så roligt. Älskar att rita med honom! F är lite inne på att tatuera in något som han har ritat och det tyckte jag var en så fin och gullig idé!

– Det går åt så mycket smoothies hos oss nu! En stor favorit är med någon form av växtmjölk, acaipulver, frysta bär, banan, avokado, hampafrön, ananas.. Mmmm! Älskar att man kan lägga ner typ vad som helst i en smoothie (typ spenat, avokado osv) men att den alltid smakar gott om man maxar den med bär och frukt, hihi =)

Kommentarer

  1. Madelén skoglund

    Hejsan! Skulle så gärna vilja veta vart eran rutschkana ute i trädgården kommer ifrån? 😊 tack på förhand! // Madelén

  2. Michaela

    Vi har spabad och inte alls så mycket jobb! Har igång året runt, häller i klor ibland och rengör ordentligt 2 gånger om året.

  3. Lisa

    Angående nedsänkt bad vore ett välmenat tips att vänta tills barnen blir lite större , så lätt hänt att de plumsar i där! Klart man måste passa Dom med ett annat också Men i ett nedsänkt går det ju hundra gånger snabbare liksom 🙂 Kram på er, ni är fantastiska!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Man får skaffa ett lock eller liknande 😀 tänkte inte ha nedsänkt utan som en trapp upp till det <3 kram till dig med underbara du! 😀

  4. Cissi

    Gräset brukar ta sig snabbt bara temperatur och allt är perfekt 😃 Dock tar det tid innan man får en tjock gräsmatta. Ofta får man även toppdressa. Men det blir snabbt grönt och ser fint ut i alla fall 😊👌

    Ang pool. Vi har haft en uppblåsbar som ni har fast annan modell. Ja, mycket jobb med den. Vattenbyte och filterbyte behövs ofta. Luft kan behöva fyllas på osv osv. Nu då vi byggt hus har vi beslutat sätta ner en riktig spa-pool i altanen. Svärföräldrarna har en och den är betydligt mer lättsam. Den står och fungerar året om. Skötseln är ”ingenting” jämfört med en uppblåsbar. Och man behöver inte vara rädd för hård kyla eller tex stötar mot poolen 😉

    Tycker absolut att ni ska satsa på en riktig pool om ni känner att det är något ni använder ofta. Vi ska placera våran under tak med inglasning för jag är så frusen och vill inte gå UT för att bada vintertid 🙈😃

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst 😀 det kan jag tänka mig! Åh vad skönt att höra 😀 då kanske det är värt att satsa nu då!! Om det inte är lika mycket jobb heller 😀 kram kram <3

  5. Amanda

    Vi har spabad, har igång hela året. Fixar med klor nån gång ibland o rengöt filter, inte alls ofta. Såååå värt & inte alls jobbigt.

  6. Linn Kluge

    Hej! Tack för en jättebra blogg! Funkar det att mixa frusna bananer? Är motorn i mixern tillräckligt stark?

  7. isabell

    Mina föräldrar har ett riktigt spabad, nedsatt i trall. Det är jättesmidigt att tömma och rengöra samt hålla vattnet fräscht med stickor och medföljande medel 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish