Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Igår gjorde vi det äntligen!

Vi klippte Jasons hår! Han har varit så peppad och pratat om det så länge men vi har inte tagit tag i det. Men nu bokade jag faktiskt tid på en frisörsalong som en av mina vänner har öppnat! Och min frisör som alltid har jobbat med henne har flyttat med och ska jobba där hon med! Så nu ska dom driva denna salong och jobba där ihop. Alltså WOW säger jag bara! Vilket arbete dom har lagt ner. och jobbat dag och natt. Blir så stolt och glad och lokalen är ju typ den finaste i Umeå! FORMA kommer verkligen att bli bästa salongen här i stan, det är jag övertygad om. Heja er Matilda och Amanda!

Jolie sov i pappas famn, jag fick håret uppfräschat, Jason fick en klippning (visst blev det fint!?) och så köpte jag med mig ett nytt värmeskydd hem som jag ska prova. Har varit utan värmeskydd ett bra tag och inte tagit tag i att handla nytt så ska bli skönt att kunna använda det igen. Visst är golven sååå fina!? Och lokalen är helt fantastiskt! Fick gåshud och glädjetårar för att dom vågar följa sin dröm när jag kom in där. Så mycket girlpower!! <3

Kommentarer

  1. Sofia

    Älskar din blogg!
    Har en fråga angående dina skor. Jag är så sugen på att köpa ett par, tycker du att dom är värda pengarna? Haha jag vill så gärna ett par birkenstock men blir snål när det gäller att köpa något till mej själv 🙈 och hur tycker du storleken är? Stor kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Normala i storlek! 😀 gud, jag minns inte.. Googla ”gabriella joss birkenstock” så har jag länkat när jag köpte dom, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish