Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Glad midsommar!

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er. Känns som om det var en evighet sedan jag skrev här inne men har tagit lite tid från bloggen och bara njutit av sommaren, familj och vänner. Vilka underbara dagar vi har haft! Har verkligen känt mig ledig och frånkopplad och det är inte ofta jag känner så om jag ska vara ärlig. Även om jag älskar det jag gör och tycker att det är så roligt så är det ju också en del stress och press på många vis. Men det har gjort så gott för mig att bara få koppla bort allt för en stund! Imorgon blir det dock jobb hela dagen då jag har ett samarbete på gång med Oral B som jag jobbat en del med i år. Ni kommer såklart få veta mer framöver.

Nu är F iväg och tränar och jag sitter och bloggar och äter choklad. Barnen sover!

Vet ni vad som hände nu ikväll förresten? En mygga bet mig I rumpan! Alltså verkligen I rumpan, mellan skinkorna.. Hur sjukt är inte det!? Fattade först inte varför det kliade och sedan såg jag att det var ett myggbett. SÅ störande. Och det kliar ju inte lite vill jag lova. Så är både chockad och irriterad! Jag avskyr verkligen myggor, haha..

Bjuder på en bildbomb från vår midsommar och hoppas att ni har haft det lika bra som vi. Stor kram till er.

Vi startade dagen i Klabböle här i Umeå och dansade runt stången och sedan bar det av hem till oss där vi grillade, umgicks och bara mådde. Vi fick så fint väder också och det var ju helt fantastiskt! Både vi och barnen blev bortskämda med presenter också och jag blir så rörd av att vi har så fina människor omkring oss som alltid tänker på oss. Och så stannade några fram tills efter midnatt och nattade barnen här hos oss. Vi åt massor av godis och tog något glas på altanen, pratade, skrattade och hade det bara alldeles för fint. Så tacksam för våra fina vänner och gud vad jag älskar dom alla. Dom är en sådan stor del i våra och barnens liv och jag är övertygad om att vi kommer att ha varandra för resten av livet <3

Kommentarer

  1. lo

    Det bästa mot kliande myggbett är xylocaine…..en sån tub är ett måste i skötväskan…..både antikli och smärtstillande …för vuxna och barn….. ha en fortsatt trevlig sommar 🌞

  2. Britt Marie

    Hur planerar ni när ni har så mycket vänner vilka ni ska bjuda? Tänkte bara så inga blir sura. Fast det är väl ändå många som åker bort.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Började med att vi bara skulle fira med en familj men sedan hakade två till på 😀 så var inga sura miner alls 🙂 blir lite olika varje år beroende på vad alla har planerat, kram <3

  3. Sandra

    Men åh vilken underbar midsommar ni verkar ha haft! ❤️ Vilken underbar klänning du har på dig, måste bara fråga hur lång är du? För jag är ganska så kort men vill hitta en lite längre klänning men vill inte att den går ner i marken och den klänningen du har på dig verkar ändå ganska bra längd 🙈 kram till dig fina du!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish