Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tandsprickning

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina <3

En trött mami här idag, zzzz.. Jolie håller på att få tänder och hade låg feber igår. Hon vägrade somna trots att jag fick henne att somna på bröstet gång på gång. Samma sekund som hon somnade till så vaknade hon till och ville fly ur min famn.. Så vi var vakna sent.. F  åkte och tränade och sedan skruvade han ihop vår nya studsmatta. Efter det passade vi på att städa  också.. Tror vi var i säng typ 01.00.. Då somnade äntligen vår lilla tjej. Tycker så synd om henne som har det så jobbigt med tänderna.. Fick era barn feber när dom fick tänder? Jason var typ opåverkad av vad jag kommer ihåg.. Så olika det kan vara.

Önskar er en fin torsdag. KRAM.

Igår hade jag och mannen lite lunchmöte, barnen sprang runt och lekte.. Så fint att kunna jobba hemifrån! Får förresten mycket frågor om vår matta som vi har ute och det är DENNA vi har fast avlång och inte rund.

Och så slängde vi ihop en snabb tårta!

Byxorna är gamla men toppen hittar ni HÄR. Den finner ni på halva priset just nu såg jag!! =)

Gårdagens middag blev sallad, sojabönspasta, sås på gul lök, blandade bönor, tomatkross, pesto, havregrädde, salt, peppar, citron och örter. Och så hallouminuggets till det som vi gjorde i ugnen.

Min älskade lilla familj!! <3 <3

Kommentarer

  1. Miranda Jakobsson

    De ha varit både och med min tjej, de 8 vanliga tänder va de inte problem med alls, hon vet på allt lite mer än vanligt men de va som inget ja störde mej på, men dessa kind tänder som kmr upp nu ha varit jobbiga. Grinig, jättelös i magen åh lite feber men länge höll de i…
    Men nu (förhoppningsvis) lugnar de ner sej lite med tänder (hon ha 12 nu åh är 15 månader) men dessa kind tänder tkr ja inte alls om..

    Kram till er åh hoppas tänderna kmr fram fort❤❤

  2. Maria💕

    Wooow! Snygg Gabriella ❤️
    Jag skulle också vilja se en “hur man lockar håret”-video! Du får gärna också berätta hur du får lockarna att hålla. Mitt hår håller sig verkligen aldrig lockigt i mer än 3 timmar, såå tråkigt 🙁 Kram!

  3. Jaezmine

    Hej vacker!
    Hua tandsprickning är inget att leka med 🙈 Har du provat att gnugga lite flytande Alvedon på tandköttet innan hon ska sova? För min son funkade det varje gång och vi båda fick en mycket bättre sömn 😊

    Kraaam ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 jag har hört att det är en myt att det funkar så har inte provat det 🙂 kram och tack för tips <3

  4. M

    Mitt äldsta barn påverkades inte alls av att få tänder, andra barnet sov inte på 2 månader när han fick de första, tredje hade feber och har dreglat så mycket så han fått eksem(dreglat genom dreglisar på några minuter när det var som värst). Och så sover vi förstås inte alls när tänderna är påväg. Just nu är det 3 st vi väntar på och jag är såååå trött.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish