Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att vara mamma

– Kärleken som fyller dig blir mäktigare än allt annat i världen

– Du kommer på dig själv med att stå och vagga varukorgen trots att du är barnfri på ICA för en gångs skull

– Snor, bajs och allt som man alltid har tyckt är äckligt känns inte alls äckligt längre.

– Den bästa stunden är när ens barn somnar men efter bara en stund vill man väcka dom igen för att man saknar dom så mycket.

– Man är ute på date med sin partner men det enda man kan prata om är sina älskade barn och hur fantastiska dom är.

– Man tvättar och är överlycklig när tvättkorgen äntligen är tom och förstår inte hur den kan vara överfull redan dagen efter igen.

– Man kan se på sitt sovande barn i evigheter.

– Jag kommer alltid på mig själv med att sitta och slökolla på Greta Gris fast barnen sover för längesedan…

– Den bästa egentiden är att handla utan barn eller duscha utan barn.

– Man har blöjor, våtservetter och annat barnrelaterat överallt. Fickorna är fyllda av konstiga leksaker, korkar till klämmisar och andra konstiga saker.

– Jag nynnar konstant på barnsånger, haha. Babblarna, Babyloonz, Arne Alligator…

– Nätterna kanske blir jobbigare och du får inte sova som förr men dagarna är fyllda med någon att älska mer än man trodde att man kunde

– Något som alltid händer är ju att man somnar vid nattningen! Och så får man vakna i panik efter någon timme och inse att det är dags att städa bort efter middagen.

– Hela livet kretsar kring det finaste man har. Hur less och utmattad man än kan känna sig ibland så är barnen det värdefullaste man har. Du som är mamma känner nog igen det där med att man faller på nytt varje dag. Kärleken blir starkare för varje dag, du älskar mer än vad du trodde var möjligt för varje dag. Tänk att man får följa den där lilla människan och utvecklingen varje dag. Se hur hen formas till en egen liten person med egna känslor, tankar, åsikter och svar. Det finns verkligen ingen kärlek som slår kärleken som man har för sina barn. Och den kärleken man får tillbaka är ju det mest fantastiska man kan få uppleva.

Tack livet för att jag fick bli deras mamma <3

Bilder av Katya

Kommentarer

  1. Angelica

    Åh era barns rum är ju helt underbara. Hade önskat ett inlägg med bilder och tips på förvaring i barnrum och vart man kan köpa dessa saker. Tycker det ser ut som ni har så bra förvaring 😍

  2. Lisa

    Asså detta är bara så sant, varit mamma nu i lite över 8 månader och den lilla människan man tagit till världen är ju bara det bästa som finns. Trodde aldrig man kunde älska någon så djupt ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish