Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag och ny vecka!

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er! Vi mår jättebra här hemma och har haft en fin helg!

Status: Trött men ändå glad. Jolie var vaken till 23.00 igår då hon hade somnat alldeles för sent på eftermiddagen.. Jag kan inte heller gå och lägga mig ”med barnen” tan behöver verkligen en lugn stund för att varva ner efter att barnen har somnat. Så kom i säng ett tag efter midnatt igår.. Önskar verkligen jag var bättre på att prioritera sömn men på något vis så kommer alltid den där kvällstiden för oss vuxna före sömnen.

Idag: Ska vi nog umgås med vänner och så blir det nog en sväng med bilen för att köpa gödsel till gräsmattan. Träna ska jag också göra!

Helgens inköp: Igår så klickade jag hem lite nya kläder och skor till F. Han är så dålig på att unna sig och han behövde lite nytt till sommaren.

Behöver: En date med min man på tu man hand! Hade varit såå mysigt att gå ut och äta middag bara vi, utan barn. Hade till och med nöjt mig med att sitta ute på altanen och äta något extra gott någon kväll medan barnen sover =)

Veckans bästa: Denna vecka kommer ju äntligen vår gräsmatta! Är SÅ peppad på att ha gräs på tomten! Kommer verkligen att bli ett lyft!

Bilder från helgen: 

Jason har börjat leka massor i dockskåpet på Jolies rum. Tror det är dags att inreda det på riktigt, tapetsera och göra i ordning. Han ska såklart få hjälpa till och jag tror att han kommer att älska det!

Vi åkte till Skellefteå för att besöka deras dinosaurie-”utställning” och barnen tyckte att det var så läskigt och spännande! Det var verkligen skräckblandad förtjusning. Vädret var på vår sida så ungarna fick springa runt nakna i vattenspridare, leka massor ute och så åt vi god middag innan vi åkte hem. Så mysig dag!

Och på kvällen så samlades vi hemma hos oss och satt på vår altan i flera timmar medan barnen sov. Så härligt. Dock ett stort minus med alla mygg som svärmar ute just nu! Fy, vad jobbigt med alla myggbett.

Vi har varit på plantagen och köpt bambubågar och dekorationssten! Barnen hade med sig sina dinosar som vi hade köpt i Skellefteå dagen innan,  haha.

Så härligt att kunna äta frukost ute på balkongen. Just nu äter vi havregrynsgröt med svenska jordgubbar, banan, kanel och havremjölk.

Josefin och hennes familj kom över och hjälpte oss massor med tomten samt planterade ner pionerna. Sååå fint det blev, ska visa er bild sen! Och så la vi stenarna som vi köpte över och runt med! Är sååå nöjd! =)

Vi åt glass och jordgubbar också, mmm! Älskar den sockerfria från Nicks!! Magiskt god!

Och så avslutade vi söndagen hemma hos barnens farmor och åt ännu mer glass + blev bjudna på middag.

Önskar er en underbar start på veckan. Stor kram! <3

Kommentarer

  1. Pauline

    åh vi planerar att åka ner till Skeå för att se dinosaurierna med vår dinotokiga 3 åring, kan du inte ge lite tips och berätta mer om det, verkar så häftigt! Är maten därifrån?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt 😀 nej, maten är från en restaurang i Skellefteå! Tyckte utställningen var bra men rätt dyr! Kram

  2. Hanna Johansson

    Hej!
    Har ni testat ”thermacell ? Mot mygg? Finns bland annat på Clas Ohlson 🙂 Den är så effektiv och skapar liksom en skyddzon på 20 kvm. Den är verkligen jätte bra 👍🏻 ha det fint! Kram

  3. Catharina

    Åh längtar efter en riktig trädgårduppdatering!!! 😍 hoppas på en så fort ni fått ut gräsmattan! 😬😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish