Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Mitt godaste mellis just nu är keso med müsli och färska jordgubbar! Alltså lyckan över att det äntligen finns svenska jordgubbar att köpa är ju förresten total!

– Vi funderar på att lägga plattor på framsidan nu ändå trots att vi egentligen tänkte vänta med det. Det slog oss att vi inte kommer att ha något alls att göra när gräsmattan väl är på plats och det känns ju skönt att få bort ytterligare ett projekt denna sommar. Såklart ska det inte vara någon stress kring det utan något som man gör när man har tid, lust och energi. I sommar ska vi fasiken känna att det är lite sommar och lite semester.

– Ser fram emot midsommar! Vi ska ha tre familjer över och jag tror vi blir runt 10 barn totalt. Så mysigt! Hoppas bara att vi får fint väder för annars får vi ju tränga ihjäl oss inne hos oss, haha! Vad har ni för planer på midsommar? Har ni tips på några goda, enkla recept när det kommer till mat eller godsaker som passar till midsommar? Tipsa gärna!

– Vi börjar komma i ordning allt mer ute och det är en skön känsla att komma framåt! Det kliar i mina fingrar och jag vill plantera massor. Vi har en pallkrage som står tom så där tänkte jag försöka plantera lite sallad och typ persilja, timjan osv =) Tänker att det är kul för barnen också. Är även lite inne på jordgubbar men har hört att det är lite struligt och att man måste täcka över dom och sådär?På tal om att plantera så dog våra första små plantor (solrosor och tomater) när vi var iväg och så planterade vi om men då käkade fåglarna upp dom och rev sönder alla små krukor i kartong.. Haha.. Så nu har vi köpt ett litet växthus på IKEA och planterat vallmopioner, solrosor och tomater. Tredje gången gillt då! Känns som att vi hänger på Plantagen hela tiden typ och köper allt från fröer till mynta till murgröna och olivträd. På bilderna nedan så satt F och skruvade ihop det lilla växthuset och så var vi och handlade på blomaffären. Barnen åker alltid sådär på vagnen och tycker det är sååå kul!

– Har ju varit sugen på att resa iväg någonstans men känner tvärtom nu och vill baaaara vara hemma hela sommaren. Vi får se hur det blir!

Borta bra men hemma alltid bäst =)

Kommentarer

  1. Erica

    Vi har en liten stenrabatt med jordgubbar och det är sååå värt det lilla besväret det ger. Man måste ju klippa bort det vissna varje höst/vinter, lägga på granris gör vi för att skydda från snön sen är det bra att täcka över med nät så inte fåglar och djur äter upp bären. Det är fantastiskt att bara gå utanför dörren och plocka till frukost! 🙂

  2. M

    Hej, har en fråga angående ert golv.. Är det plankor som man klickat ihop eller hur funkar det? Är det känsligt för om man ex häller vatten på det så det inte rinner ner mellan plankorna? 😊

  3. Maisa

    Känner samma, att jag bara vill vara hemma, åka till stranden, besöka olika badplatser i Sverige och njuta 😄 har varken hus eller trädgård men känner bara liksom ett lugn av att vara hemma i Sverige. Vi är i Bosnien nu och ska hem snart så har ändå fått vara utomlands lite, badat, njutit, gått på stan och inte behövt fixa med NÅGONTING 🙂 så har verkligen känts som semester men i Sverige är tempen mer normal, här är det 38 grader…svårt att hitta på något med barn då hehe kram finis <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men visst, så underbart att bara NJUTA!! <3 haha ja, det är ju så!! Galet! Kram och ta vara på sista tiden där<3 🙂

  4. Sara

    Du umgicks med Fayme för något tag sedan. Vad är dina intryck av henne? Jag känner att ni två är så olika. Du verkar så mycket mer kärleksgiven gentemot din familj medan Fayme klagar rätt mycket, svär kring barnen, orkar inte med dom vissa dagar, osv.. Vad är dina åsikter på det? Tror du att barn på något sätt påverkas hurvida man är kring dem och vad man säger? Hur tänker du kring det hela?

    Inget negativt gentemot någon utav er, jag är bara lite nyfiken då ni träffats och verkar så himla olika! Tror att många kan undra samma som jag:)

    Ha det bra <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, vi är faktiskt väldigt lika på många vis! Men olika på många med såklart <3 tycker inte alls att hon klagar mycket utan tycker att hon är en extremt omtänksam och kärleksfull mamma av det jag har fått se. Sedan upplever ju alla föräldraskapet olika såklart och jag har ju ex. mer avlastning i och med att F är hemma osv. Så vi har ju på många sätt olika liv med. Kanske hade jag också klagat mer om jag inte hade haft mannen hemma? <3 Klart det är tufft att ha barn många gånger men det är också fantastiskt och det tycker jag Fayme visar båda sidorna av 😀 <3 detsamma, kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag minns inte. Men det var väldigt tidigt <3 kanske fem, sex månader tror jag? Då hasade hon sig fram iallafall! Kram<3

  5. Tina

    Vi tänkte göra färskpotatis med salsa verde till det grillade på midsommar. Supergott, lätt att förbereda dagen innan och fräscht. (Brukar googla recept)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish