Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej finisar!

Tänkte bara kika in och säga hej! Har hängt i Toves stuga hela dagen med alla barnen och gud så härligt vi har haft det! Barnen har busat loss, vi har ätit glass och solat.. Älskar verkligen vädret! Mannen har varit så himla duktig och jobbat på här hemma. Så stolt över honom! Vi får ju gräsmattan på onsdag och det krävs en hel del förarbete så det har han påbörjat under dagen. Nu håller han på att slänga ihop lite sen middag till oss och jag tänkte ta tag i lite jobb som jag ligger efter med. Sedan blir det myskväll! Har köpt massor med salta cashewnötter och tänkte göra smoothie till. Blir alltid sugen på hälsosamma snacks när jag har tränat och det gjorde jag nu ikväll. Så härligt!

Önskar er en underbar kväll! KRAM!

Lite blandade bilder från dagen! Dom stora barnen lekte sååå mycket och det är så fint att se deras kärlek till varandra. Dom har ju hängt ihop sedan dom var pyttesmå! Jolie och Minna matchade i både klänning och ”mössa” =) HUR GULLIGT!? Och också helt oplanerat av oss mammor! Även om man kanske inte tror det =)

Igår var vi på kosläpp med vänner! Och sedan blev vi bjudna på grillat hemma hos dom! Avslutade kvällen med lite drinkar och prat när barnen hade somnat. Kändes nästan som att vi var utomlands när vi satt ute hos dom. Var så otroligt varmt trots att klockan var sent.

Lite blandade bilder från torsdagen! Hoppas solen sken hos er med! =)

Kommentarer

  1. Sindy

    Hej, älskar din blogg, hittade hit precis innan du fick Jason och har följt den enda sen dess 🙂 så inspirerande. Du är en mycket vacker och mycket framgångsrik tjej! Jag gillar dina kläder väldigt mycket! Du har en bra stil
    Kan du dela fler av dina kläder med oss? kram fina Gabbi <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish