Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag!

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Idag ska vi på kosläpp med vänner och så ska vi grilla ihop ikväll! Vi måste verkligen köpa en grill snart vi med men vet inte riktigt vad vi är ute efter och har inte orkat sätta mig in i det. Fick ju lite tips av er för ett tag sedan så ska kika på dom igen!

Önskar er en underbar dag! KRAM!

Den värsta tiden på året för min del är verkligen här nu. Hur mycket jag än älskar värmen så HATAR jag alla mygg som sticker mig överallt. Jag är ju som ni vet överkänslig mot myggbett och får helt galna utslag. Se mer bilder HÄR. Det sjuka är också att alla mygg älskar mig och jag får 1000 bett medan F får två typ.

Mina hjärtan!!! ÄLSKAR ihjäl mig i dom! Mina fina, älskade barn!

Min vän kom igår över dagen och vi åt lunch, fikade och tog en promenad. Sedan kom hon på kvällen och målade kontor med oss med. Mer om det senare idag! =) Jolie är förresten inne i en period där hon SLITER av sig skor och strumpor om hon sitter i vagnen eller i bilen. Förstår inte vad det är! Hoppas det går över snart. Denna lilla, målmedvetna och viljestarka tjej vägrar nu alltså alla typer av huvudbonader och något på fötterna. Man får verkligen ”luras” och passa på när hon inte märker att ta på henne solhatt eller liknande. För direkt hon märker så SKA det av. Spelar ingen roll om det är en solhatt man knyter under hakan eller en mössa man knappt känner av på huvudet. Hon hatar alla huvudbonader. Klart Jason slet av sig också i den åldern men han var ju mer okej med att till slut gå med på att ha på sig mössa/solhatt ändå. Jolie är helt omöjlig på den fronten. Och så skorna nu med då… =) Tur hon vill ha dom när vi är ute och leker/går iallafall. Och ännu mer tur att det är sommar och varmt ute. Då känns det ju ändå helt okej att hon är utan strumpor i vagnen ibland.

Hur fina pioner!? Älskar verkligen pioner. Har äntligen bestämt var vi ska ha våra pionbuskar så dom ska vi plantera ner nu i dagarna.

Vi avslutade gårdagen med ett härligt bad med en badbomb som Jason själv valde ut inne på LUSH i Stockholm!

Gårdagens mamma!

Och sen bytte jag om och drog och tränade efter middagen! Sååå härligt med ett kvällspass och det var inte alls mycket folk på gymmet.

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej! Ett tips är att köpa en sån myggmaskin, är tyvärr ganska dyra men väldigt värt det. Jag får tusen myggbett också och den fungerar väldigt bra, berornde på vilken du köper så är det iaf många meter yta maskinen täcker. Kram.

  2. Sandra

    Hej! Kan du göra inlägg om tips på snygga träningströjor? Helst som är långärmade men ändå slappa 😁

  3. Anne

    Hej fina!
    Min fina lilla dotter på 1 år river alltids av seg skor, strympor ock hovudbonader om hon er för varm, muligt Jolie också er det?
    Håppas alt er bra med er, og ha en jette fin kveld. Du er en super mamma!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det kanske är så men tror inte det <3 hon gjorde så även i vintras, kram <3 och tack detsamma fina du! KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish