Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar del två

Berätta lite mer om er/din familjesituation. Du har nämnt det flera ggr att du inte har bra relation till dina föräldrar/din förälder, men vet inte om du nämnt varför?

Vill inte skriva så mycket mer om det mer än att det såklart är en sorg för oss och barnen. Det är mycket ilska och ledsna känslor kombinerat. Jag har ingen relation alls till någon på min sida av familjen mer än min mormor och min lillebror.

Hur har det gått med hundarna? Hur har de det nu?

Vår Dexter har gått bort i cancer och det gör ont i hela mig bara av tanken på det. Zelda har det jättebra men det är tungt för mig att få uppdateringar då jag saknar båda vovvarna och livet med dom över huvud taget. Men hon har det helt fantastiskt och är omgiven av andra hundar och människor som älskar henne. Hon hade inte kunnat ha ett bättre liv.

Hur går gick det med Youtube? Är ni sugna på att börja igen och hur känner ni angående att anlita en redigerare? Föredrar ni att göra allt själva eller är det känns det bättre att ta hjälp av någon annan?
Hur mår Jolie? Finns några tecken alls på hennes hjärtfel?
Hur mår Jason och hur trivs han på förskolan?
Hur mår NI?
Vad pluggar Fjodor?
Vad lutar det åt mest att du kommer plugga?
Kan du inte berätta mer om Mister Spex och era glasögon?? Så nyfiken. Beställde nyss egna efter att ha haft linser i 8 år.
SNÄLLA VAR MED I UNGA MAMMOR!!!!!!

– Ja, vi är sugna på att börja och redigerare hade varit underbart. Dock så har vi ingen inkomst från youtube ännu och därför är det svårt att lägga ut pengar på det då det ändå kostar ett par tusenlappar per video.

– Jolie mår som vilken bebis som helst =)

– Han trivs jättebra på föris och vill typ aldrig gå hem när vi ska hämta honom för dagen. Han älskar att vara där!

– Vi mår jättebra, tack. Mycket att göra som alltid men vi har det verkligen underbart och jag skulle inte byta vårt liv mot något annat.

– Kommer berätta mer framöver!

– Socionom just nu!

– Tycker deras koncept är fantastiskt. Att man får testa hem olika bågar gratis och sedan skicka tillbaka och bestämma sig för vilka man vill ha. Att man också kan testa online är ett stort plus. Jättenöjd med mina glasögon därifrån!

– Haha, hade ju såklart varit roligt men känns jobbigt att bli filmad typ dygnet runt! Men maila gärna dom om ni vill ha med oss så kan vi ju se vad som händer. Kram!

Kan du inte göra ett inlägg med sminkprodukter du använder till vardags? Alltså vilken foundation, concealer, bronzer osv som du använder;)

Kan göra ett eget inlägg om det i dagarna. Håll utkik! Kram!

Hej! Om du skulle bli gravid väldigt snart och få ett till barn inom kanske 1 år. Hur tänker ni då kring Fs pluggande? 🙂 ska han ta en paus då under tiden som barnet är så pass litet eller skulle han fortsätta plugga ändå?
Tack för en superbra blogg, läser den varje dag!

Tanken är väl att han nu ska köra stenhårt på just plugg! Så han skulle nog få vara hemma på somrarna med oss och även ta den tid han kunde på dagarna när han inte pluggade. Så har vi tänkt just nu! Men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig så jag lämnar det lite öppet så får vi väl se. Tack för fina ord, blir så glad!! =)

Hur ser ni på ekonomi? Skulle ni klassa er själva som sparsam eller snåla? ☺️

Vi är varken sparsamma eller snåla, haha! Tycker vi hör till kategorin SLÖSA ;p Men vi sparar ju varje månad men som det ser ut just nu så tar vi från sparkontot i stora mängder för att fixa huset utvändigt med tomten osv. Och till hösten blir det spara, spara, spara igen. Vi gör en budget varje månad och försöker hålla oss till den men det är klart vi inte alltid lyckas. Men vi har pengar och vi lever ett väldigt bra liv med mat på bordet, tak över huvudet och möjlighet till mycket tid ihop och roliga aktiviteter. =)

Vart har du köpt mattan i ert vardagsrum nere? Den är så fin!

Visst är den! Den är från märket Classic Collection.

Om du fick göra om ett rum i ert hus vilket skulle det vara? Och hur skulle du vilja att det såg ut?

Jag skulle göra om något av badrummen! Skulle vilja ha ett större. Men när vi ska bygga ut i framtiden så ska vi bygga ut på den sidan där vi har just badrum, tvättstuga och kök så att allt det blir större. Och nu i det närmsta så vill jag ju fixa vårt kontor som just nu bara är ett förråd. Så det vill jag ordna! Ska måla väggarna i en greige nyans, köpa massor med gröna växter, svarta detaljer, fina skrivbord, hyllor för förvaring, måla in bokhyllor i samma nyans som väggen.. Kommer bli så fint!

Här hade vi precis flyttat in i huset! Tiden går så snabbt. Vi har ju bott här lite mer än ett år och wow vad vi har hunnit med mycket =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Petra

    Åh vad tråkigt och sorgligt det är när barnen kommer i kläm.. 🥺 för mig är det exakt likadant, har endast kontakt med min mormor och min lillebror. Ingen annan på min sida av släkten. Dessutom har min mormor blivit mycket sjuk i cancer som spridit sig från bröst och till lungorna. Jag är dessutom ensamstående så för mig har hon varit guld. 🙏 kärlek till dig♥️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men visst <3 fy tusan så jobbigt 🙁 skickar en stor styrkekram till dig <3 <3 all kärlek! Du är stark <3

  2. Profilbild
    Lisa

    Varför kunde ni inte ha kvar hundarna? Följt dig ett tag men tyvärr inte så länge att jag fått reda på varför.. kram! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish