Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Hoppas att ni mår bra! Vi mår toppen och gårdagskvällen var riktigt effektiv. Vi hann dammsuga, skura, börja förbereda jorden på tomten för gräset, jag hann ta en långdusch och jobba, vi kollade på plattor till uppfarten, gick ut med all tvätt. städade toaletterna.. Skönt att vakna nyduschad med ett rent hem och kunna göra det bästa av denna onsdag direkt från start känner jag idag, hehe =)

Annars får jag besök av Josefin och hennes minsta idag. Vi ska måla om i rummet som ska bli ett kontor och hon har erbjudit sig att hjälpa. Världens finaste vän! F ska hämta Jason tidigare på föris idag och så ska dom åka på läkarbesök och hörselkontroll. Han har ju en vaxpropp i ena örat som vi inte har fått ut och som dom vägrar spola bort då han är för liten.. Så han hör jättedåligt på det örat och tycker det är jobbigt själv, stackarn. Så är lite nervös och orolig över besöket då jag verkligen hoppas att han ska få den hjälp han behöver nu! Klart att han ska kunna höra ordentligt! Är så irriterad då jag var tvungen att tjata mig till en tid på öron, näsa hals dit dom ska idag.. Var ju massor med strul med vårdcentralen kring detta.. Skrev om det för ett tag sedan men vet inte om ni minns? Håller tummarna för att vi ska få hjälp nu iallafall!

Önskar er en fin dag! Kram på er.

Igår var vi och handlade färg! Så peppad på att komma igång och måla nu!

Mormor hängde hos oss större delen av dagen igår och hade med så goda kakor. Var ju underbart väder så vi var mest ute, så härligt!

Kommentarer

  1. Johanna

    Hoppas det löser sig/löst sig med öronen. Min son på snart 5 har redan fått spola 6 ggr då han har väldigt lätt för att få vaxproppar. Vi kör nu förebyggande med revaxör eller vaxol en gång i veckan för att underlätta. Upptäckte första gången i vintras att hans hörsel verkade försämras och när jag kollade upp var det ju vaxproppar. Första gången tog det tre spolningar, sen lossnade vaxproppar lika stora som kidneybönor. Stenhårda, inte konstigt att han inte hörde stackaren! Och alla som sa att ”fyraåringar är sådana, de lyssnar inte”. Sen körde vi förebyggande vaxol en gång i månaden men nu under våren fick vi alltså köra en ny vända då det var igenpluggat igen. Även denna gång tre vändor. Jag förstår på ett sätt att de inte vill spola för öronen är så ömtåliga och det kan göra ont om man går för hårt ut men samtidigt, hellre köra lite grann ett par ggr och även ha förebyggande medel hemma så löser det ju upp sig. Men det kan ta tid.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh typiskt 🙁 ja, vi har provat flera gånger och det verkade ha hjälpt. Visade sig nu att hans vaxpropp hade försvunnit!! Ja, det har du rätt i! Kram <3

  2. Angelica

    Ett riktigt bra tips mot vaxpropp är att droppa lite olja i örat på kvällen, tex olivolja å sov med bomull i örat så oljan inte rinner ut. Jag gjorde så ett par dagar och plötsligt släppte vaxproppen och kom ut av sig själv. Det är sjukt obehagligt att gå runt med vaxpropp så hoppas han blir av med de snart 🙂

    Kram!

  3. Lo

    Om de inte vill hjälpa till med proppen finns en superbra grej att använda själva! Det är som en tops men den är vriden så den ”tar tag” i vaxet och drar ut det istället för att med vanlig tops bara peta det längre in.

    https://cdon.se/skonhet-och-halsa/oronrensar-oronvaxrensare-smart-swab-16-delar-p44227487?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI4cqrtvDR4gIVBuWaCh2RfACSEAQYASABEgJgNPD_BwE#fo_c=1753&fo_k=53dbbbdcf804088902439756066f88f5&fo_s=gplase

    Funkar så bra! Tips att ha hemma 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish