Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mina mål just nu

– Att ha en lugn sommar. Att värdera det som är viktigt och inte stressa, jobba eller pyssla i huset för mycket. Bara göra det vi känner att vi orkar och hinner med och verkligen njuta av varandra. F börjar plugga igen till hösten, Jason börjar föris och jag och Jolie blir hemma ihop.. Så sommaren känns ju extra viktig att ta vara på då.

– Kontor! Ett kontor står högst upp på önskelistan just nu och nu när F är klar med plugget för denna termin så ska vi faktiskt äntligen ta tag i det. Men först ska gräsmattan på plats. Det ska bli så himla härligt att kunna ha ett rum för jobb och slippa kaoset som vi har i det rummet nu, haha! Just nu så används nämligen det rummet som förråd..

– Jag vill hålla igång träningen så bra som jag gör nu! Märker verkligen att jag mår så himla bra av det. Jag behöver den i mitt liv! Hade varit så kul att utmana sig själv och testa något nytt. Kanske börja med löpning?

– Bli gravid! Vilken dröm det hade varit att plussa i år. F sa senast igår att han längtar efter en till bebis. Ärligt så längtar jag med.. Men samtidigt så vill jag att Jolie ska få vara min bebis för alltid.. Så kände jag i och för sig om Jason med… =)

– Fira vår bröllopsdag! Vet inte hur ännu men vill verkligen göra det ordentligt! Känns så viktigt att få hylla oss och vår kärlek. Tänk att det är tack vare den som vi har allt som vi faktiskt har idag <3

– Jag hoppas att vi har tid och råd att ta oss iväg utomlands i slutet av augusti/början av september för att förlänga sommaren lite. Jag hade gärna åkt till Grekland igen. Vi var ju där när jag var gravid med Jolie i magen och det var vår bästa resa när det kommer till väder, temperatur i vattnet osv. Vi badade i havet hela tiden och det var sååå varmt och skönt!

– Vara en närvarande mamma för mina barn! Jag upplever att jag är en väldigt närvarande mamma. Och det vill jag fortsätta vara. Vissa dagar är såklart bättre än andra men mina barn är alltid mitt fokus och allt jag gör, gör jag på något vis för dom.. Det slog mig att jag till och med vill träna för barnen. För att jag blir piggare, gladare, starkare, orkar leka mer.. Jag älskar verkligen mina små mer än allt annat. Vill alltid att dom ska känna det och veta att jag finns där för dom och att dom är mitt huvudfokus i livet.

– Jason ska lära sig att simma! Detta är kanske inte ett mål för mig (?) men jag är ändå sjukt peppad på att han äntligen ska få gå simskola, Har ju inte gått att boka in sig på något då platserna alltid tar slut så snabbt men nu fick jag tag i en tvåveckors kurs som han ska få gå! Det blir alltså simning varje dag under två veckors tid och han är sååååå taggad!! Jag med, haha! Så det är helt klart ett roligt mål som vi kan ha tillsammans. Tror det kommer att gå så bra och jag vet ju att han har haft en önskan om simskola länge. Därför känns det extra kul!

Bild av Katya

Kommentarer

  1. Anna Andrén

    Känner precis som du när det kommer till barnen. Visst är det de bästa som finns i hela världen! Ang simskolan så avis! Min dotter på 4år vill lära sig simma men här finns det inte möjlighet till simskola innan 6års ålder. Såå tråkigt. Kram💕

  2. Elin

    Blir rörd över hur fint du formulerar och skriver om precis ALLT 😍 Lycka till med alla dina mål Gabriella <3 kram

  3. StrongMama

    Jag tycker att det låter som bra mål, jättefina mål att uppnå och fortsätta med. Vilket jag också tror att du kommer att klara av.
    Lycka till med allt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish