Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

VI VANN!

Minns ni att det var en tant som körde in i vår bil på en parkering för någon månad sedan? Vi stod helt stilla på en parkering och hon körde rakt in i oss. Sedan nekade hon allt detta och menade på att det inte fanns några skador osv trots att vi hade bilder och vittne. Nu har vi iallafall ”vunnit” detta efter många om och men! SÅ skönt!! Och det som känns skönast är typ inte ens alla pengar som vi sparar in genom att slippa betala utan att vi faktiskt fick RÄTT när det var hon som gjorde fel. Hatar när folk kommer undan när dom har gjort något dumt och inte behöver ta sitt ansvar. Så är så himla nöjd med att vårt vittne hjälpte oss! Vilken tur vi hade att en man på parkeringen såg hela händelsen och kom fram med sitt telefonnummer. Det var tack vare honom som det inte blev ord mot ord =)

Bilder av Katya

Kommentarer

  1. Lovisa

    Hejsan! Vi ska på semester till Umeå i början av veckan och jag vill ha tips på vad man kan hitta på för något roligt där. Vi har en son som blir 3i sommar och en dotter 15månader. Vi vet ju att det finns Leos lekland med vad kan man mera göra, vi har inga speciella krav, vi tänkte mest bara njuta och gå omkring på stans och ta det lugnt men vill ändå hitta på något roligt där emellan. Någon rolig lekpark eller vad som helst. Kram❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så kul 😀 välkomna! Googla på ”gabriella joss att göra i Umeå” så har jag skrivit en liten lista, kram 😀 <3

  2. Sofie

    Hej Gabriella! Jag såg på er senaste youtube video när du filmade ute på altanen att ni har någon slags vit duk/skynke på taket. Tycker det ser så fint och romantiskt ut. Undrar vart ni köpt det någonstans? 😊 Tack för all inspiration du delar med dig av! Kram från skåne.

  3. Terese

    Hej! På tal om något annat, för några månader sedan gjorde du och Tove lashlift. Tyckte du att det funkade? Höll det? Och skulle du göra det igen?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det var jag och Josefin som gjorde 🙂 Tyckte det blev jättebra och hade lätt gjort det igen 😀 kram

  4. V

    Kul att ni vann❤️ På tal om annat, hittade du pion-buskar när du var i Göteborg? Jag skulle nämligen oxå vilja köpa de, bor i Göteborg. Undra var du köpte dom?😍

  5. Sara

    Åh vad skönt att det löste sig!!! 👏🏼💗
    Vart är det fina linnet ifrån som du har på bilden? 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish