Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

FRÅGESTUND!

Kan ni inte ställa alla era frågor? Känner att jag har lite slut på inspiration och vill så gärna gå in på ämnen som ni önskar att jag skriver om. Var ju så längesedan vi körde en frågestund så fråga vad ni vill! Svarar på allt!

Kram på er och hoppas er kväll är fin <3 Tack för att ni följer oss varje dag! <3

Kommentarer

  1. Anne

    Om ni ordnar rummet til kontor, hur skal ni laga barnrum til nesta bebis? Lekrummet?🙈🙈 elskar ditt hem, himla mysigt😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Barnen får dela rum 😀 dom har ju trots allt tre rum (två sovrum på övervåningen och ett lekrum där nere) redan men dom är ju aldrig där utan sover hos oss! Leker gör dom ju i och för sig i lekrummet men dom nyttjar inte sina sovrum, kram <3

  2. Jackie

    Jag undrar hur det går med din mens, har den kommit igång igen? Varför jag undrar är därför att jag själv fortfarande ammar på nätterna (min dotter är 11 månader) och min mens har inte kommit igång än.. vill så gärna ha en till bebis men vill samtidigt fortsätta amma min dotter så länge hon vill. :/

  3. Gabriella

    Hej!
    Din blogg är en sån inspiration! Tack <3
    Jag ska snart åka flyg och tåg med min då 6 månaders. Dina bästa resetips med barn? 😀
    Ha det fint <3

  4. M

    Är du inte intresserad av nya vänner? Med barn i samma ålder och i Umeå? Som också bor i hus o jobbar hemifrån? Känner mig rätt ensam utan vänner och inga typiska ”arbetskamrater”.. Svara bara ja så kan jag DMa dig! ☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul! 🙂 åh, jag brukar inte lära känna folk såhär via sociala medier och tycker också att tiden redan nu är knapp för att räcka till för dom som jag redan har :/ men du verkar vara fantastisk! Kram!

  5. Caroline

    Du har skrivit att du har pluggat till lärare i en termin, men aldrig nämnt vilken typ av lärare. Stadie och ämnen? Om du tar upp studierna till lärare igen, kommer du att fortsätta på samma spår eller välja ett annat stadium/ämnen? Med vänlig hälsning, nyfiken blivande lärare

  6. Felicia

    Inte ett ämne att fördjupa sig i direkt! Men jag skulle gärna läsa ett inlägg med/om alla dina tatueringar! Vet ju att du har några stycken ;). Men bilder på de olika, vad de betyder/symboliserar för dig, och kanske när du gjorde dem? Skulle vara jätte tacksamt att läsa då jag själv funderar på att skaffa en tatuering inom en snar framtid och tar emot all inspiration jag kan få!
    Tusen kramar till dig och familjen!

  7. Amanda

    Ni var ju sugna på att bygga nytt och tittade till och med in en tomt. Hur kom det sig att ni valde att inte göra det?

    Kram!
    PS. Tycker ni bor så fint!

  8. Anonym

    Hur blev det med vaccin till barnen? Är de vaccinerade? Intresserad då jag själv inte vet hur vi ska göra och jag samlar så mycket åsikter och val från andra innan vi tar beslut.

  9. Nenne

    Känns det inte tråkigt att ni flyttade upp till Umeå för att få komma era familjer närmare och så är de inte ens intresserade? Känner ni att ni lika gärna hade kunnat stanna kvar i Göteborg? ❤️

  10. Kim

    Har du några fördomar?

    Om du inte träffat F och bildat familj hur tror du att dit liv sett ut då?

    Vem, levande eller död skulle du helst av allt vilja träffa om du fick välja?

  11. Jenny

    Här kommer lite frågor:

    – hur ser du/ni på genus och uppfostran? Alltifrån bemötande till val av färger på kläder, leksaker osv?

    – har du några favoritnamn som du gillar men inte skulle kunna ge ett barn? Och varför?

    – hur upplever du att vården bemött er kring Jolies hjärtfel?

    – har själv en förlossningsdepression (mår dock väldigt bra ändå just nu och har efter många om och men äntligen kunnat knyta an till min dotter och nu älskar jag henne verkligen), har du känt av något sånt?

    Er familj verkar verkligen superfin och tight! Så kul att följa er och jag gillar att du är lite av ”en sån där snygg blogg-tjej” men bryter normen och stereotypen genom att också visa på massa klokheter och djup! (Tror såklart inte att stereotypen stämmer annars heller men tyvärr känns det som att många inte får/vågar uttrycka annat än allt det glammiga och ytliga pga just normer)

    Kram

  12. Caroline

    Berätta lite mer om er/din familjesituation. Du har nämnt det flera ggr att du inte har bra relation till dina föräldrar/din förälder, men vet inte om du nämnt varför?

  13. Emelie Tisell

    Hur går gick det med Youtube? Är ni sugna på att börja igen och hur känner ni angående att anlita en redigerare? Föredrar ni att göra allt själva eller är det känns det bättre att ta hjälp av någon annan?
    Hur mår Jolie? Finns några tecken alls på hennes hjärtfel?
    Hur mår Jason och hur trivs han på förskolan?
    Hur mår NI?
    Vad pluggar Fjodor?
    Vad lutar det åt mest att du kommer plugga?
    Kan du inte berätta mer om Mister Spex och era glasögon?? Så nyfiken. Beställde nyss egna efter att ha haft linser i 8 år.
    SNÄLLA VAR MED I UNGA MAMMOR!!!!!!

  14. jonna

    Kan du inte göra ett inlägg med sminkprodukter du använder till vardags? Alltså vilken foundation, concealer, bronzer osv som du använder;)

  15. Malin

    Hej! Om du skulle bli gravid väldigt snart och få ett till barn inom kanske 1 år. Hur tänker ni då kring Fs pluggande? 🙂 ska han ta en paus då under tiden som barnet är så pass litet eller skulle han fortsätta plugga ändå?
    Tack för en superbra blogg, läser den varje dag!

  16. Tessan

    Personlig fråga kanske men varför ställer inte dina föräldrar och fjordors mamma/pappa upp som barnvakt ibland? Måste va otroligt jobbigt även om ni själva vart skaffa barnen men ibland behöver man avlastning. Vi har enbart min mamma som barnvakt när de gäller att dom sover borta men hon ställer upp i den mån hon kan.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fint att ni har henne <3 det är lite privat ändå så vill inte skriva om det här. Hoppas du förstår. Stor kram <3

  17. Sindy

    du måste veta att du är en mycket framgångsrik kvinna <3 Tack för den här vackra bloggen!
    När planerar du att bli gravid?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish