Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En fantastisk helg

Hej vänner <3

Vilken underbar helg vi har haft. Känns som att jag kommer att kunna leva länge på dessa dagar. Vi har fått mycket gjort och F har också klarat sin tenta! Nu har han sommarlov och börjar plugga igen till hösten. Jag känner bara sådan lycka för det. Nu är han redo att ta sig an alla ute och hemmaprojekt på riktigt och han är nog mer peppad än mig, haha =) Tror att vi ska ordna ett kontor nu inom det närmsta och så blir det ju gräsmatta, eventuellt lägga plattor och bygga mur.. Så spännande!

Önskar er en fin dag och bjuder på en bildbomb från helgen! <3

I fredags så besökte vi biblioteket och barnen tyckte det var sååå kul! Var ju ett tag sedan vi var där. Lånade massor av böcker, läste där en stund. Och sedan träffade jag vänner medan mannen pluggade.

Mysigt på biblioteket som alltid!

Pysslet fortsatte sedan hemma!

Efter att ha haft barnen hela eftermiddagen så tog F över och jag åkte till min vän Josefin som hade köpt massor med godis och chips. Satt och babblade fram till midnatt och då körde hon hem mig, så snällt! Bästa!

I lördags gick Jason över med present till grannbarnet som fyllde år!

Vi åt bananpannkakor till frukost. Mmm!

Blev lite plantering av tomat och solrosor + lite andra blommor. Hade ju planterat innan vi reste iväg men alla dessa små plantor dog under tiden som vi var borta tråkigt nog. Men dom växer ju upp snabbt så blir kul med nya! Jason älskar verkligen att plantera.

Testade vår nya fotboll och sparkade lite boll med grannbarnen. Jolie var peppad, haha. Hon vill alltid vara med på allt! =) 

Sedan fick mamman duscha länge och så var det dags för en sen födelsedagsmiddag med min bästa Tove.

Hon bjöd på så god middag och drinkar och så babblade vi som vanligt om precis allt mellan himmel och jord. Så tacksam som har henne!

Finaste himlen på väg hem!

I söndags hade ju F sin tenta online och då tog jag med ungarna och gick till en lekpark. Mötte sedan upp våra vänner och åt lunch för att sedan fortsätta till en annan lekpark.

Fina killarna!

F mötte upp oss i lekparken sedan med sin cykel och så lekte vi en stund till. Sedan blev det en promenad hem. En så hemsk grej hände.. Blev så otroligt rädd! Jason ville åka på Fs pakethållare och det fick han såklart. F promenerade med cykeln och Jason satt på pakethållaren. Och plötsligt så fastnar han med foten i hjulet och foten vrids om på ett konstigt vis så att den hamnat åt motsatt håll typ. Och så satt foten fast så! Har aldrig fått se sådan panik i Fs ögon typ! Vi provade allt men det var omöjligt att vrida loss foten. Till slut kom den loss och vi var helt övertygade om att den måste vara bruten men som tur var så klarade han sig helt utan minsta skada. Han sprang runt redan samma kväll igen. Men han fick åka vagn hela vägen hem och byta plats med lillasyster som vi fick bära istället. Och så fick han välja en glass också som lite plåster på såren. Nej, fy så hemskt det var. Var verkligen så rätt att foten var bruten, det såg så fruktansvärt ut..

Jag, Jolie och F delade på en glass och Jason fick en egen =)

På kvällen hade barnen pusskalas! Älsklingarna!! <3 <3 <3 Så suddig bild men lyckades inte få till någon bra. Drog upp telefonen så snabbt jag kunde för att inte missa att föreviga detta fina. Jolie pussas verkligen på riktigt och smackar så gulligt med läpparna, haha. Alltså mina älskade, fina hjärtan. Älskar dom så mycket så att jag spricker!!

Kommentarer

  1. Stina

    Blir så nyfiken – vad pluggar F där han gör tenta online? Hade fått för mig att han pluggade till civilekonom på umu 🙂

  2. Emmy

    är det en gullranka du har med så långa rankor över fönstret? hur långt tid tog det för den att bli så lång? tack för en trevlig blogg<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish