Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mors dag shopping

Inlägget innehåller annonslänkar

Klickade runt lite igår under vår bilfärd från Göteborg till Stockholm och beställde hem lite grejer till mig själv från Royal Design som jag har önskat under rätt lång tid men inte beställt. Bland annat krukan nedan och lite fler muggar av denna modell. Har redan flera hemma men ville komplettera så att jag skulle ha sex stycken.

 

Mugg – HÄR

Kruka – HÄR

Kändes också smart att passa på då det just nu var 20% på allt och det gäller fram till ikväll! Så tips, tips! Du kommer till hemsidan HÄR.

Funderar på att klicka hem fina solstolar med! Har kikat på dessa rätt länge men tyckt att dom är lite väl dyra.. Men med rean så.. 😉 haha! Vilken gillar ni mest?

Solstolar – HÄR och HÄR

Kommentarer

  1. Lollo

    Den stolen längst ner är helt solklar vinnare! De är superfin design. Min.a föräldrar har 6 stycken sådana. O det är klar favorit o ligga i o dessutom så himla snygga! Så enkla o fälla ihop med. Deras är från 70 talet så de har hängt med länge! 💞❤️ Köp köp köp! Haha

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish