Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Onsdag

Hallå på er!

Ni har säkert märkt att jag är lite frånvarande från bloggen nu men jag njuter verkligen av dagarna och minisemester med familjen. Är ju lite kombinerat med jobb men dessa dagar har varit helt lediga och vi har bara umgåtts och haft det sååå bra! Lovar att jag ska uppdatera bättre igen till helgen.

Igår hade vi en heldag på Universeum och båda barnen älskade det! Jolie gick runt och sa ”fisk blubb blubb blubb blubb” och ”pippi pippi” resten av dagen, haha. Hon var sååå fascinerad av fiskarna och av fåglarna. Det var typ det sötaste jag skådat!

Idag väntar nya äventyr och jag är också så himla sugen på att springa förbi ZARA och kika på lite kläder till barnen. Dom har ju fått in så himla mycket fint och jag hade först bestämt mig för att inte handla något men kan typ inte låta bli. Visar er sen om jag får med något hem! =)

Stor kram!

Lite bilder från igår! Vi hade verkligen SÅ kul! Och Jason var med i kemilabbet som dom har och gjorde experiment med sin pappa, vi käkade lunch och åt glass, kollade på alla fiskar och fåglar säkert tio gånger och hade världens finaste kvalitetstid som familj. Kommer leva länge på gårdagen! =)

Kommentarer

  1. Ronja

    Man kan inte ha vagn inne på universeumva ? Men kanske funkar bra ändå , har son i samma ålder som Jolie 🙂 Sugen o åka dit med barnen 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish