Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon Göteborg!

Hej fina ni!

Nu är vi framme i Göteborg och ska ha mysiga dagar här. Är sååå glad över att äntligen vara här. Tyvärr så är det grått ute idag så vi får se vad vi hittar på. Är ändå sjukt varmt och jag får sådana sommarkänslor! Idag ska vi bara vara och njuta av varandras sällskap och att vara här.

Önskar er en underbar dag! Stor kram!

Startade gårdagen med hotellfrulle. Kan ju vara bland det godaste som finns!

Hade på mig detta igår! Älskar träningstights och stickat tillsammans! Men höll på att dö av värmeslag så fick byta om senare under dagen, haha.

Barnen fick välja var sin leksak för att dom hade varit så duktiga och åkt bil så länge!

Jolie är förresten omöjlig att lämna en sekund nu. Man får inte titta bort alls! Hon klättrar och springer runt och hittar på alla möjliga bus.

Hade en jättefin dag igår och så var det så härligt väder hela dagen dessutom! Jason älskade att leka på lekland och ville inte alls åka när det var dags att göra det. Det är bra betyg =)

Kommentarer

  1. Malin

    Du har säkert skrivit det nånstans innan, men VART är den vita tröjan från? Helt perfekt stickad tröja! Kram fina du

  2. Fanny

    Måste bara säga hur fina ni är! Blir så glad av alla bilde😍 Göteborg är ju underbart, bor själv i Halmstad men älskar att åka till Göteborg och få lite storstadskänsla haha:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish