Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Detta har blivit vardag

Jag har skrivit om detta förut HÄR och jag har också skrivit mer om sådana  här förslag HÄR.

Något som jag har reagerat på i mitt yrke är att detta med att bli erbjuden operationer mot reklam har börjat bli vardag. Jag tycker ärligt talat att det är den värsta typen av förfrågningar man kan få. Jag får en klump i magen varje gång. Och det värsta är att jag ärligt talat faktiskt får en sådan här förfrågan i veckan typ. Och är det inte operationer så är det filers eller botox eller annat som hjälper en att förändra sitt utseende. Jag gillar ju lösnaglar, fransar och annat ”piff” men att lägga mig under kniven eller spruta in saker i ansiktet för att sedan sprida ordet om detta eller dela en rabattkod skulle jag på riktigt ALDRIG göra. Så jag skriver detta IGEN för att förhoppningsvis få dessa företag att sluta maila mig men också för att jag tycker att det är så otroligt viktigt att få fram att detta inte är okej!

Missförstå mig inte! Jag tycker att alla har rätten till sin egna kropp och vill man operera sig så ska man givetvis göra det. Jag är inte den som ska säga att det är rätt eller fel. Vi har alla våra själ till saker och jag tycker verkligen genuint att man ska göra vilka ingrepp man vill på sig själv så länge man gör det för sin egna skull och att det får en att må bättre. Men att göra reklam för detta? Jag tycker ärligt talat att alla influensers bör ta sit ansvar och SLUTA göra reklam för operationer. Även om man inte känner att man vill vara en förebild så påverkar man så otroligt många människor. Ska man operera sig kan man iallafall låta bli att göra det sponsrat och dela ut rabattkoder åt höger och vänster. Det är inte okej att trigga eller inspirera andra till att göra operationer tycker jag. Och speciellt inte när man har så många unga människor som följer en..

Vad tycker ni om detta? Jag tycker verkligen att det blivit ett stort problem då man ser det lite här och var nu.. Gör fasiken ont i mig att små tjejer som redan nu känner att dom inte duger på grund av vårt skeva samhälle ska känna så ännu mer för att hälften av dom som dom följer gör reklam för olika typer av ingrepp där man ska förändra sit utseende.. 

Kommentarer

  1. Bella

    Hahah, jag gillar hur oseriöst det känns när de skriver ”Kanada” på engelska då det stavas med ett C på engelska och K på svenska. Alltså gud vilken respekt jag har för dig Gabriella, så viktigt att ta upp sånt här!

  2. Anna

    Så bra att du tackar nej och att du skriver det här inlägget! Mår dåligt över att det här är så vanligt idag!

  3. Inna

    Känns jobbigt som 15 åring. Inte för att jag vill förändra något med mig. Älskar mig men jag tycker der är konstigt att göra såns ssmmardeten. Inge fel på det men inte radattkod. Tycker det är konstig av klinikerna att skicka ut förfrågningar optofisionellt

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig HELT! Skönt att du är så stark i dig själv att du vet om hur fin du är och inte vill ändra något, kram <3

  4. Malin

    Hej,
    TACK för att du lyfter fram det här. Jag blir illamående inombords av att läsa dessa erbjudanden du och säkert många andra fått. Känns verkligen inte bra. Fint av dig att stå på dig och säga nej officiellt !

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish