Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Om tio år..

..Så hoppas jag att vi har ett eller två barn till.

..:Så hoppas jag att Jolie fortfarande inte har behövt någon hjärtoperation och fortfarande mår lika bra som hon gör idag. Vet att det är ett önsketänkande och typ en omöjlig dröm men man får ju hoppas. Mirakel kan ju ske!

…Så hoppas jag att vi bor kvar i samma hus men att vi har byggt ut så att det är lite större. Vill ju att alla barn ska rymmas, haha =) Och så hoppas jag att jag har fått lite grönare fingrar så att den där lummiga trädgården jag pratat om är verklighet.

…Jag hoppas att både jag och F har våra utbildningar som vi drömmer om och att vi har jobb som vi brinner för och älskar. Jag har nog slutat som ”influenser” då och tagit mig an ett 08-17 jobb. Det är faktiskt en dröm jag har hur konstigt det än låter med tanke på att detta jobb är så pass flexibelt, ger bra betalt och så många möjligheter. Men jag vill faktiskt jobba ”som vanligt” i framtiden.

…Jag hoppas at jag och mannen har förnyat våra löften på vår 10-årsdag. Vi firar ju faktiskt sex år som gifta nu i sommar så det börjar närma sig den där dagen som vi båda drömt om. Helt sjukt att vi varit gifta i sex år snart trots att vi bara är 24 (jag fyller ju på lördag) och 26! Så tacksam för allt vi har ihop och att vi faktiskt valde att gifta oss tidigt. Bland det bästa beslutet jag tagit.

…Jag hoppas på att jag fortfarande tränar, äter hälsosamt och har en sund relation och inställning till mig själv, min kropp och min hälsa. Att jag fortfarande ska älska mig själv och att jag har byggt upp min självkänsla enormt. Något som jag jobbar på varje dag och som är så otroligt viktigt. Relationen till sig själv är så förbaskat viktig men lätt att glömma bort.

Lite bilder på mig och min älskade familj som Englén Photography tog under Jolies första sommar <3

Kommentarer

  1. 💖

    Alltså den andra bilden på hela familjen är verkligen så fin! 😊 Hoppas dina önskningar och mål slår in 🌟 kramar! 🌸💕

  2. M

    Alla bilder är så mysiga, men alltså bilden på dig och Jolie när du ser in i kameran är SÅ fin! Hur vacker är du inte?!

  3. Hanna

    Hej Gabriella! Så fina bilder! Så fina tillsammans. Jag funderar på om du känner till en duktig fotograf i Göteborgs trakten? Eller kanske utanför?
    Googlar lite men hittar inget jag känner känns 100%.
    Tack för fin blogg:D

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Båda barnen hade blå ögon som mindre men nu är dom typ grön/bruna med lite inslag av blått 😀 F har typ gröna ögon och jag brun-gröna, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish