Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon tisdag och ska vi flytta tillbaka?

Hej fina vänner <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Vi mår bra och snart väntar hotellfrukost! Därefter bär det av mot leklandet som jag ska samarbeta med och Jason är såååå peppad! Han har pratat om detta sedan jag berättade att vi skulle dit och jag är övertygad om att han kommer att älska det.

Efter middagen så åker vi vidare mot Göteborg och då är tanken att barnen ska somna för natten i bilen!

Våra planer i Göteborg är: 

– Fota och filma ett jobb för Stronger

– En dag på Universeum

– Umgås med Fs pappa som bor i Göteborg och sova där någon natt

– Sova på hotell

– Fira min födelsedag

– Fotografering vid havet med en jätteduktig fotograf som har fotat oss ett par gånger förut.

– Ett besök på Liseberg

– Jag har alltid haft en önskan om att ta med Jason till slottsskogen när han är större. Så nu ska vi äntligen åka dit så att han får se alla djur och naturen där.

Gud vad jag älskar Göteborg! Vi pratade faktiskt senast igår om att flytta tillbaka. Köpa hus i vår favoritstad istället för att bo kvar uppe i norr. Det lockar faktiskt sååå mycket men det känns också läskigt då vi har så mycket vänner och hela vår bekantskapskrets som vi ÄLSKAR i Umeå. Trivs så bra där vi är i livet här och älskar att barnen har så mycket jämnåriga vänner, att vi har vårt fina hus och tryggheten där.. Nej, det är så svårt. Men klart det är en dröm och som sagt lite lockade. Man ska aldrig säga aldrig =)

Vi tog vårt första stopp igår i Sundsvall! Blev lunch där och sedan åkte vi vidare. Rekommenderar INTE att resa under barnens vakna tid, haha.. Nästa gång åker vi som sagt när dom sover. Visste väl redan innan att det skulle bli svårt att hålla dom sysselsatta och det gick trots allt faktiskt bra. Men jag var sjukt slut efteråt när jag hade hållit dom nöjda i typ sju timmar!

Stopp nummer två och middag blev i Gävle. Supergod sushi åt vi och barnen fick leka i en lekpark! Våra barn älskar sushi, haha. Tycker det är så roligt!

Hur gullig bild!? Jolie vill ju alltid slita åt sig nappar från sina vänner i samma ålder så vi har köpt ett par egna till henne som hon vill ha ibland. Oftast inte men ibland, hehe. Och jag tycker det är så gulligt. Inget av mina barn har ju tagit napp utan har endast använt mig som napp typ ;p

Sedan anlände vi till hotellet i Stockholm till slut och fyyy vad slut vi var! Speciellt jag och F! Barnen slet av sig alla kläder (eller ja, Jason slet av sig själv som ni ser på bilden och även sin syster) och sedan duschade dom och busade loss i vattnet och bara tjöt av lycka! Var säkert jätteskönt för dom att bara släppa loss efter så många timmar i bil. Sedan blev det en promenad med dubbelvagnen som vi fortfarande använder när vi promenerar långt och Jason inte orkar gå. Vi köpte lite hudkräm till barnen som tagit slut på apoteket, lite färdkost inför kvällens bilresa och så tog vi en fika med Jolie när Jason somnade. Även vår lilla tjej däckade totalt när vi kom tillbaka till hotellet. Och så sov dom sååå gott hela natten båda två. Dom har förresten verkligen börjat leka mer och mer med varandra och jag blir så lycklig av att se det! Syskonkärleken är ju magisk!

Kommentarer

  1. Amanda

    Vi är också inne på att flytta till Göteborg, dock från Jönköping så det är inte lika långt som er men håller med om att det skrämmer, att flytta ifrån tryggheten som barnen har 🙈

  2. Emely

    Jaa flytta hit, så kan vi bli vänner, har typ inga vänner, och min bild av er är att vi är rätt lika så vi kommer nog bra överens hahaha! 😂🙏Picknick och frisbee i slottskogen, kolla på djuren, beachvolleyboll vid havet med alla barn, naturhistoriska, grillning o bad, å sen såklart alla tillställningar i Göteborg, som andra långdagen, pride, göteborgskalaset, konserter.. Haha Nä men ja Göteborg har ju allt, finns ju ”landet” i Göteborg, vår familj bor just nu på Eriksberg, men kollar hus i Kungälv och Torslanda. För vi vill bo på ”landet”, i ett hus vid en skog, promenadavstånd till havet och bussen in till stan på 20 minuter. Vi vill kunna leva utan vara beroende av bilen, och det går smidigt för mig att plugga då me. Men samtidigt ha fler barn och stora öppna ytor… Nä men för att va seriös, vill ja bara säga en grej som min morfar alltid säger ”jag ångrar alla grejer jag inte vågade göra, och att jag inte festade mer”, med fest menar han inte just supa men snarare äventyr och tillställningar o typ ”leva livet”. Han pratar ofta om att det absolut värsta man kan göra, det är ingenting. Sen om de blir dåligt eller fel, de rättar till sig. Att göra ingenting är bara att bränna upp sin tid. Vi har familj runt om i Sverige, upp i Värmland och Stockholm, men vi ser det som en möjlighet att roadtripa,och gör gärna det 1 gång i månaden.🌺 Vet inte vart ja ville komma me detta haha, men men 😅

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men sååå roligt 😀 <3 ja, vi hade säkert haft jättekul!! 😀 <3 vore så underbart att bo i Göteborg igen 😀 Kram <3

  3. Mathilda

    Såg en kommentar om att ni har båda barnen i baksätet? Hur sitter dom då? En i mitten och en till höger? Vad har ni för stolar? Vi har besafe izi plus till båda barnen, men har en bak och en fram, men det är så trångt! 😩 tack för världens bästa blogg!! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom sitter till höger och till vänster 😀 vi har besafe till båda! Kram kram och tack för fina ord <3

  4. Julia

    Var kommer dina fina skor ifrån?

    Så mysigt med rolig utflykt med familjen, är med sugen på att besöka Göteborg så ska bli kul att se vad ni gör där nu 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish