Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vad jag saknar med att vara gravid

Nu hoppas jag verkligen att vi får ett plus innan årets slut! Jag avskydde ju att vara gravid båda gångerna men det finns ändå en del saker som jag kan sakna:

– Att känna dom där små sparkarna och rörelserna. Tycker det är så häftigt! Jag kan faktiskt många gånger även idag känna sparkar och vara heeelt säker på att jag är gravid men det kallas tydligen för fantomsparkar, haha.

– Jag saknar att mitt hår var sådär galet tjockt och glansigt!

– Jag saknar känslan av att längta och se fram emot. Detta är väl det jag saknar mest. Att få drömma sig bort och fundera på vem det är som bor där inne. Det är en sådan fin bubbla man får vara i som gravid tycker jag. Alla förberedelser är ju också helt magiska.. Att få skruva ihop dom där små barnmöblerna, köpa dom små kläderna.. Det är verkligen en sådan speciell känsla dom där nio månaderna.

– Att använda magen som bord! Någon som känner igen sig i detta? Bästa stället att ställa muggen eller skålen på ju, haha!

– Sova middag! Jag sov såååå mycket när jag var gravid med Jason i magen. Verkligen drömmigt att bara kunna lägga sig ner och sova en stund när man ville och behövde. Ångrar att jag inte njöt mer av det då det inte alls var samma sak när jag väntade Jolie. Då hade jag ju Jason redan! Dock så sov jag faktiskt med honom en del också när han fortfarande sov på dagen. Sååå härligt ju och lättare att motivera för sig själv att man faktiskt FÅR slumra till en stund just för att man faktiskt är gravid.

– Jag kan sakna att man aldrig blev uppblåst eller svullen i magen, haha! För man hade ju redan en sååå stor mage så att man varken såg det eller kände det ;p Idag kan jag bli sjukt uppblåst i magen om jag ex. ätit mycket pasta eller sötsaker.

Sedan tycker jag att det är 10000 gånger mer underbart att få ha barnen utanför kroppen. Varje steg och år med dom är fantastiskt och jag ser fram emot att få följa deras resa genom livet.. <3 Bild av: Emelie Bernborg 

Kommentarer

  1. Anne

    Du skrev i ett tidigare inlägg att du längtade tills Jolie blev lite större för att kunna röra dig friare/ träna/ få mer egentid på kvällarna. Samtidigt så beskriver du en stor bebis längtan. Vore intressant att läsa mer om dina tankar kring detta, OM du har lust förstås, kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Känner redan att jag kommit dit 😀 har egentid på det viset redan och kan röra mig fritt och träna på kvällarna osv! Så är redo för en ny bebis 😉 KRAM <3

  2. Elin

    Min dotter är bara några dagar yngre än din dotter, och vi plussade för bara lite mer än en vecka sen och har bf på dotterns födelsedag 🙂 i min fantasi är det helt fantastiskt att vara gravid, men när jag verkligen tänker tillbaka är det rätt tufft i mellan åt, men såklart SÅ värt det!
    Hoppas den här lilla pricken i magen vill stanna kvar så vi får en till liten januari-bebis.

  3. Sandra

    Jag är gravid i vecka 33 med nummer tre. Jag försöker njuta varje sekund då jag vet att det är sista gången jag får känna alla mysiga sparkar och rörelser. Kan vara avundsjuk på de som väntar sitt första barn och undrar om man nånsin känner sig klar..

  4. Erika

    Jag är gravid i vecka 23 med mitt första barn. Har känt sparkar i mer än 1 vecka nu och det är helt underbart ❤️
    Längtar så tills hon är här.

  5. Mäl

    Vill minnas att du hatade att vara gravid, ffa med Jolie i magen. Tänk så fort en glömmer och förtränger allt jobbiga!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, som jag skrev högst upp i texten i detta inlägg så var det inget som jag tyckte om direkt, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish