Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nu åker vi!

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. I skrivande stund så sitter vi i bilen på väg mot Stockholm. Tanken var att vi ska stanna i ett par dagar men då typ alla hotell var fullbokade så åker vi vidare mot Göteborg redan imorgon efter att vi har varit på ett event på lekland. Kommer att berätta mer om det framöver då det är ett samarbete jag ska ha.

Önskar er en superfin dag på denna vecka så hörs vi snart igen. KRAM!

I fredags så njöt vi av det fina vädret (vi har haft SÅ varmt i Umeå, riktig sommarvärme!) och köpte glass av glassbilen! Mmmm vad jag älskar lakritsglass.

Under lördagen så besökte vi våra vänner och gick till äventyrslekparken, fikade i solen, åt tacos till middag och hade det SÅ mysigt.

Under söndagen hade vi faktiskt barnvakt i ett par timmar och Fs mamma ville ha Jason. Han var sååå peppad på att åka till farmor. Packade sin lilla väska med pysselbok och lite annat.. Älskade hjärtat!! Vi passade på att åka och inhandla lite växter och annat till altanen. Köpte också ett långt rör med såpbubblor till Jason som han blev superglad över när han väl kom hem!

När vi hämtade Jason hos hans farmor så blev vi bjudna på kaffe och glass.

På vägen hem blev det ännu en sväng i blomaffärer och vi köpte med oss humle hem som vi har planterat runt pergolan. Kommer bli sååå fint! Den ska liksom klättra över hela pergolan hade vi tänkt.

Köpte denna japanska humle! Så fin!

Köpte också murgrönor som vi planterat lite här och där! Jason var med och planterade och tyckte det var så roligt.

Sedan hängde vi bara ute resten av dagen och njöt av värmen!

Blev lite bad med! Så himla härligt. Vi har haft en väldigt fin helg iallafall och nu ser vi fram emot en lika underbar vecka! =)

Kommentarer

  1. Annie

    Hej! Chansar på att kommentera trots att det är ett gammalt inlägg.
    Vi har också byggt en pergola och syntar på dina bilder att ni har någon form av duk som tak över eran. Vi har pratat om att göra något liknande men har inte hittat något som passar.
    Har du någon mer bild och var har ni köpt ert? Vad är det för typ av tyg?
    Ser i alla fall väldigt fint ut 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish