Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hemmakvällar när dom är som bäst

Vet ni vilka kvällar jag älskar mest? Dom när vi lagar middag ihop hela familjen och sedan läser bok, tar ett bad, nattar barnen i lugn och ro.. En stor kopp té, lite tända ljus och bara mys framför en film med mannen. Alltså bästa. Blir helt varm i kroppen bara jag tänker på det. Är så glad över hur familje och hemmakär jag är. Just för att det också är hemma med familjen jag spenderar allra mest tid. Det känns bara extra fint då. Gud vad jag älskar mina tre. Och vad jag trivs bra i vårt hus som verkligen känns mer och mer som ett hem. Så glad över att vi får bo här och så tacksam över att vi får ha varandra och har en ljuvlig sommar tillsammans framför oss här på vår favoritplats.

Vi gjorde pizza under fredagskvällen. Så gott!

Och så byggde vi pärlplatta. Jason har verkligen fastnat för det sedan han började göra det på förskolan.

Och så lite gottis. Mandelsmör med frukt och té med ingefära och gurkmeja!

Kommentarer

  1. Stronger Life

    Skulle du inte kunna skriva inlägg om hur man faktiskt gör för att tjäna pengar på bloggen? Ringer du upp , skriver du till utvalda företag eller hur gör man? Skriver du upp dig på någon speciell lista så att du syns, vad rent praktiskt gör man? Alla säger bara att det är så mycket jobb och tar tid, men mer konkret, vad är det som faktiskt tar tid. Du behövr inte outa VILKA företag du hör av dig till eller så men just bara tipsen, hur man faktiskt börjar och gör. Så tacksam, kram.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag jobbar med olika säljbolag som säljer åt mig men tar också kontakt med olika företag själv ibland. Skickar min prislista och berättar om mig själv 🙂 man får sedan ett intresse från företaget eller inte och sedan bestämmer man vad man ska göra reklam för, får en brief och skapar ett utkast. När utkastet är klart skickar man in till företaget och dom gör korrigeringar, man ändrar och skickar tillbaka och sedan när dom är nöjda plublicerar man ihop med ev. mätlänkar och andra länkar. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish