Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

God morgon måndag!

Hej fina <3

Vi har haft en fantastisk helg som har spenderats med vänner och med varandra. Bättre än så kan det ju inte bli. Vi har hängt ute i solen, planterat lite smått, blivit  bjudna på middag och ätit hotellfrukost. Så mys!

Önskar er en inspirerande och härlig start på veckan!

Här kommer lite bilder från vår helg: 

Så mys med hotellfrukost! Lite hektiskt dock med tre små barn men så är det ju =)

På stan stod det massor med poliser, militärer osv. Så barnen fick prova kläder, fick tatueringar och klistermärken samt heja på alla poliser. Sååå spännande tyckte Jason.

Sedan blev det en sväng förbi biblioteket.

Och lite bilder från när vi var bortbjudna på middag och spelkväll hos fina vänner.  Såååå underbar kväll! Den kan man leva länge på. Jolie fick vara vaken med alla mammor och pappor och spela spel, haha. Hon vill absolut inte sova om hon vet att något spännande är på gång. Hon var så nöjd och såg film, lekte med leksaker, gosade i min famn osv. Världens bästa tjej!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish