Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Sjukstuga

Hej fina <3

Vi har lite sjukstuga här hemma. Jolie fick feber under natten till torsdagen. Så idag myser vi massor inne och hoppas att hon blir frisk till imorgon så att vi slipper avboka alla helgens planer.

Önskar er en underbar dag! KRAM.

Igår startade jag dagen med ett träningspass med Tove!

Följt av lite mellis. Sedan väntade första mötet med min PT och det gick superbra. Ser fram emot 10 veckor med henne och få lära mig mer om min kropp och hur jag kan stärka den.

På vägen hem köpte jag med jordgubbar till min febriga älskling som var hemma med sin pappa. Detta är hennes favoritsnacks i hela världen. Fick med mig lite klämmisar och annan frukt + lite smoothies och juicer med.

Sedan låg vi såhär och myste i två timmar medan pappa var ute och lekte med storebror en stund + ordnade middag. Annars har Jolie varit himla pigg och kry och knappt velat sova. Så är glad över att hennes allmäntillstånd varit på topp trots sjukdomen.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish