Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej vänner <3

Veckorna rusar iväg! Torsdag redan! Ser fram emot helgen då vi har blivit bortbjudna till vänner på lördag för grillmiddag och spelkväll. Vi kommer nog att sova över där också och det känns SÅ mysigt. Och på söndag har vi också blivit bortbjudna till vänner för att grilla. Hur lyxigt har vi det inte!? Vi ska också köpa en grill nu i sommar så att vi kan bjuda tillbaka sedan =)

Idag ska jag träna med Tove på morgonen och sedan bär det av för att träffa min PT för första gången. Ska bli så spännande och jag är ärligt talat lite nervös. Ska bli kul att äntligen investera i min kropp och min hälsa på det sättet. Kroppen är ändå mitt skal som jag ska vara i hela mitt liv. Känns så viktigt att ta hand om den lite extra.

Idag blir dom nog klara med vår tomt! Sedan är det dags att rulla gräs i början av juni! Så peppad!

Vi som skulle ha en sockerfri vecka gjorde ett undantag och dejtade lite medan Jolie sov i vagnen. Vi kände att vi hade väldigt mycket att prata ut om gällande plugg, jobb, barnen, saker som komma skall.. Vissa dagar blir det ju mest vardagsprat om vem som ska laga mat, om barnen har badat, frågor som ”kan du fixa tvätten” eller ”orkar du komma med en blöja” osv. Haha. Så det var skönt att få prata lite djupare utan barn

När vi hade hämtat Jason på föris så åkte vi till returmarknaden här i Umeå och köpte massor med krukor. Jag ska ju plantera saker överallt och ha klättrande växter, örter och annat fint precis i varenda vrå så det behövs mycket krukor. Och varför inte köpa begagnat då? Så värt och skönt i plånboken! Fick betala typ 130:- för alla.

Sedan blev det läsning och filmmys resten av kvällen. När barnen hade badat och somnat så städade jag och F och sedan stod plugg och jobb på schemat.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emelie

    Hej Gabriella, vart är soffan ifrån? Du har säkert fått den frågan tusen gånger, men kan inte hitta svaret hihi.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish