Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Nu är den beställd!

Inlägget innehåller en annonslänk

Alltså om man får vara överlycklig över materiella saker så är jag det just nu! Vi älskar ju som ni vet smoothies och att göra ex. rawfoodbollar men vi har bara haft en SKITDÅLIG stavmixer i typ två år.. Har inte orkat lägga pengar på något mer ordentligt då det varit så mycket andra utgifter. Men nu är denna underbara påväg till oss och jag är sååå glad för det. Hoppas den är så bra som det står! Den matchar ju även vår brödrost och vattenkokare så den blir ju även en fin detalj i köket, haha =) Så peppad! Nu ska jag göra smoothie varje morgon igen som jag gjorde förut.

Någon annan som provat denna? Vad tycker ni?

Ni hittar den här. 

Kommentarer

  1. Sara

    Hej,
    Vi har denna och tyvärr är det en riktig besvikelse. Använder den främst till smoothies men i det avseendet är den riktigt dålig. Skulle helt klart köpt någon annan så här i efterhand!

  2. J

    Hej! HJÄLP!!! Alltså jag ligger i sängen och har PANIK. Det har kommit ut att våran 25åriga granne vart dömd för grovt barnpornografibrott (med särskilt unga barn ) har läst domen och dör inombords. Han får alltså tillsyn och några timmars samhällstjänst och ”behandling”

    Jag kan typ inte gå ut i trädgården med mina barn pga att jag spyr av tanken att han kan se dom. Och har sett dom.
    Vi bor i ett villaområde med majoriteten barnfamiljer, med barn som springer nakenfis på sommarn och är precis som barn ska vara och göra.
    VAD SKA JAG GÖRA? Kommer vi aldrig kunna gå ut? Hur ska jag tänka?
    Du är världens klokaste kvinna och mamma så HJÄLP mig.
    Alla runt i kring tycker jag överdriver (vänner utan barn) så har ingen att egentligen ventilera med utan att bli ledsen och arg….

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      MEN FY 🙁 🙁 gör ont i mig att läsa.. SÅ hemskt och äckligt! F sa typ att han hade gått över och knackat på och förklarat att han vet allt och sagt att han varken får se åt barnens håll eller prata med dom osv. Att han verkligen ska hålla sig borta. Ja, det hade vi nog gjort.. Ni ska ju inte behöva flytta er på grund av honom. Gå ihop med andra grannar och ha stenkoll på allt han gör!! Förstår dig helt. Jag hade typ övervägt att flytta men det är ju som sagt INTE ni som ska akta på er. Man får försöka tänka att det är BRA att ni vet om det. Vad vet jag. Tänk om jag också bor granne med någon sådan utan att veta!? Så tänk att det är bra och att ni kan ha extra uppsikt <3 kram kram fina du <3

  3. Hanna

    Hej Gabriella! Vi ska inte köpa mixer men ville fråga dig kring er dubbelvagn haha 🙂 Vi väntar nu lillasyskon och funderar på vilken vagn vi ska satsa på. Vad är totalpris för er med 2 st sitt/liggdelar? Är ni nöjda?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh kul 😀 älskar vår vagn! Minns inte men strax under 20.000:- med alla tillbehör tror jag <3 kram 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish