Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Idag är det en tung dag men jag hoppas att jag ska få känna lättnad när den är över. Vi ska snart lämna av Jason på föris och sedan är det dags för hjärtkontroll med Jolie. Känner inte ens att jag orkar skriva hur jobbigt jag tycker att det är för det vet ni redan att jag tycker.. Om allt går som det ska idag så blir det ett pass på gymmet för mig i eftermiddag och så ska vi umgås med vänner.

Önskar er en underbar dag. Håll tummarna för oss och vår Jolie idag. Kram på er.

Finaste buketten pryder vårt vardagsrumsbord just nu! Älskar ranunkel.

Igår åt vi tacosrester från tisdagens middag. Så gott! Körde in chipsen i ugnen med lite ost och la allt annat ovanpå bara. Mmm så gott!

Slumrade till med barnen vid nattningen men sedan hade jag mer energi än någonsin. Så efter att kvällens jobb var gjort så blev det ett träningspass hemma på yogamattan. 30 minuter kan kännas som lite men det är ju bättre än ingenting! Skönt att röra på sig lite.

F pluggade hela kvällen igår, så duktig! Och så hann vi kolla ikapp Paradise Hotel innan läggdags som vi missat ett par avsnitt på nu! Så spännande ju =) Verkligen ett guilty pleasure för oss båda, haha. Jag sitter med en skämskudde hela tiden för ansiktet men kan ändå inte sluta se. Varför är det så!? Tycker det är så underhållande och så mycket roliga människor mer i år så detta är faktiskt första året jag kollar på ett bra tag.  Sjukt bra säsong! Vad tycker ni? Kollar ni på PH? =)

Kommentarer

  1. Åsa

    Såg på instastory att kontrollen gått både bra och mindre bra. Om det betyder att det är dags för operation snart så kommer ni att fixa det, även om det känns omöjligt just nu! Vår kille gjorde sin hjärtoperation i Lund, men har gjort en annan operation i Göteborg, och de är jättefina där, både mot patienten och resten av familjen. Sverige ligger i framkant när det gäller barnhjärtkirurgi. Det skickas ibland hit patienter från andra länder! I Lund delade vi sal med en nyfödd bebis från Island. Mejla om du vill skriva av dig! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack fina du <3 såg din andra kommentar nu också! Ja, så skönt att dom är så bra där i Göteborg. Det betyder ju så mycket i den situationen, kram <3

  2. Josefine

    Skickar en massa styrkekramar! Håller alla tummar och tår för att Jolie ska få vara frisk och må bra hela sitt liv 💕 Kan inte föreställa mig vad ni går igenom men skickar allt stöd jag kan 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish