Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag!

Hej vänner <3

Allt bra med er? Hoppas det! Vi mår bra här hemma och startar dagen med fotografering. Vi fotade heeeeela dagen igår. Från morgon till sen kväll. Eller ja, vi levde typ livet precis som vanligt hela dagen och så hade vi Katya med oss överallt som fotade allt vi gjorde. Så roligt och en väldigt speciell upplevelse. Så ni kan ju förvänta er mycket fina bilder på mina kanaler nu framöver =)

Nu väntar pannkaksfrulle. Önskar er en underbar dag! Hoppas att ni är lediga (röd dag idag ju!) och njuter av fint väder. KRAM.

Lite blandade bilder från igår! Mest på mina älskade barn! =)

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom översta är Gina tricot och sedan är tröjan med ugglan från Newbie och byxor från Sleepy Collection <3 Kram kram <3 Och jo det kan jag absolut 🙂

  1. Sofia

    Ni värkar vara en sån fin, varm och trygg familj, Blir alltid så glad av att gå in här och läsa! Vår lilla tjej fyller snart ett och jag förstår ingenting, tiden bara springer iväg!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish