Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Långfredag och fortfarande en favorittröja

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina.

Måste börja denna långfredag med att slå ett slag för min underbara tröja! Har haft den i flera månader + har en likadan i annan färg och ÄLSKAR den. En av mina absoluta favoriter i garderoben som funkar året om! På vintern, våren, hösten och även en kylig sommarkväll. Älskar!

NI HITTAR DEN HÄR! Till bra pris dessutom! Tips!

Märker att det uppskattas när jag visar saker ur min egna garderob och visar kläder över huvud taget så ska börja göra det lite oftare hade jag tänkt =) Här nedan kommer lite andra favoriter som gärna hade fått flytta in i min garderob:

Idag kommer iallafall vänner över på brunch och jag tänkte slänga ihop pannkakor, mackor med avokadoröra, smoothie med yoghurt, bär och kardemumma och lite annat smått och gott. Ska bli så mys att ha dom här! Och förutom det så har vi inga planer för dagen. Ska bara ta vara på påskledigheten tillsammans!

Önskar er en underbar fredag. Stor kram!

Kommentarer

  1. Sophie

    Gillar verkligen såna här inlägg, och din stil! När jag själv försöker hitta mysset och andra mjuka sköna plagg ser det bara ut som pyjamasar, haha… Tack snälla för tipsen!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish