Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hängt med djuren och varit på äggjakt

Igår hade vi en så härlig dag med vänner på en gård en bit utanför Umeå. Det är faktiskt en väns pojkväns föräldrar som äger gården och då är det lite extra roligt =) Vi har varit där flera gånger förr och det lär bli fler besök i framtiden med. Barnen fick se massor av djur, vara med på foderrundan och leta påskägg, träffa påskharen.. Göra slime tillsammans med en påskhäxa, äta våfflor! Och så fick vi sol också. Så härlig dag!

    

Innan vi åkte till gården så hann vi med en storhandling! Skönt att få det gjort tidigt på morgonen innan alla skulle påskhandla inför helgen.

När vi kom hem på kvällen så hade vi tröööötta barn! Blev middag och ett långt bad för ungarna. Vi var också tvungna att tvätta av vagnen med vattenslangen samt städa av alla skor och ytterkläder som var täckta i gyttja och bajs (?!).. Det var en trött mamma här hemma med vill jag lova! När barnen somnade så pluggade F och jag jobbade en stund. Tänkte åka och träna men orkade bara inte! Men mannen orkade och på vägen hem köpte han med sig en middag nummer två till mig! Blev så sugen på sushi, hehe. Somnade rätt tidigt, skönt att få komma i säng =)

Kommentarer

 1. Emm

  Alltså herregud vad fin du var i håret! Så kul att se dig i lite rakare hår också 😍 en knäpp fråga/tips utifrån det…kan du inte testa att platta håret men ”böja” in topparna? Det blir så himla snyggt, ser ut som det är fönat från salong 😌 skulle vara kul att höra vad du tycker om det (får ofta komplimanger när jag har så)

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men tack snälla 😀 brukar göra så ibland 😉 superfint verkligen och man får en snygg frisyr utan att lägga så mycket tid, kram 😀 <3

 2. Viktoria_

  Åh ni ser ut att haft en alldeles toppen dag!
  Vart kommer din fina kappa ifrån? Jätte snygg beige färg, du passar verkligen i den! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish