Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vad har barnen fått av oss?

– Barnen har fått Fs tjocka, böjda och långa fransar. Dom har dock fått den mörka färgen på fransarna från mig!

– Båda barnen har fått min huvudform! Det där stora bakhuvudet som vissa kommenterar. (läs mer här). =)

– Jason har verkligen fått Fs personlighet rakt igenom! Busig konstant och har alltid något lurt på gång! Framåt, trevlig och social men också otroligt varm och omtänksam. Så snäll och med ett hjärta av guld! Jolie har fått mer av mig och är sjukt envis och bestämd och ger inte med sig i första taget om hon har bestämt sig för något. Hon är också mycket mer lättretlig än vad Jason är.. Känner att den grejen inte direkt heller kommer från hennes pappa, haha.

– Jolie har verkligen sin pappas ögon! Och Jason har mina ögon på pricken! För övrigt så är Jason en kopia av mig som liten och Jolie en kopia av F typ. Men det är många som säger tvärtom och som dessutom tycker att barnen är SÅ lika varandra. Vilket jag kan hålla med om men det är mest när dom sover jag tycker det.. Ögonen på dom är nämligen helt olika.

– Båda våra barn har nog min hårfärg från när jag var liten! Visste ni att F var lite rödlätt? Idag har han typ svart hår! Så sjukt hur det kan bli. Dock så har han fortfarande väldigt mycket fräknar. Jag har också mycket fräknar.. Och vi båda har släktingar som är helt rödhåriga och har massor med fräknar överallt.. Så nästa barn kanske blir rödhårigt och superfräknigt? Kan det bli så? Vad tror ni? Tycker det är så spännande det där =)

– Båda barnen har samma humor som vi föräldrar! Man kanske kan tycka att det är för tidig för att se det men vi skrattar ihjäl oss åt samma saker allihop. Så kul när vi kan busa och skoja på samma nivå och alla tycker att det är skitkul! Tror att vi kommer att ha så roligt genom hela livet. Så tacksam över att just vi är en familj. Och jag ser fram emot att vi kanske ska bli fler i framtiden med.. <3

Kommentarer

  1. Therese

    Hej!
    Funderade på en sak. Ni sa ju att ni flyttade tillbaka till Umeå för att vara närmare familjen, men nu det senaste tycker jag du varit tydlig med att ni knappt träffar era familjer och inte heller har någon hjälp från dom?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish