Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skärtorsdag!

Hej fina <3

Idag ska vi ha en heldag med några vänner och deras barn. Vi ska iväg till en gård lite utanför Umeå och kika på djur, äta glass och bara umgås. Så himla härligt! Tror att dom kommer att ha både påskhare och påskkyckling på plats så det känns ju som en drömsituation för Jason att hamna i, hehe =)

Annars ska vi handla lite ikväll då vi ska ha vänner över på brunch imorgon och så behöver vi komplettera lite inför kommande vecka i kyl och frys. Ska försöka klämma in ett träningspass mitt i allt detta med men vi får väl se vad vi hinner med.

Önskar er en underbar skärtorsdag. KRAM

Igår startade jag dagen på gymmet iallafall! Så himla härligt, älskar det. Vi hann också slänga återvinning, handla lite till barnens påskägg, ordna lite papper som skulle skrivas ut osv.

Firade med en sådan här efter ett bra pass. Så god! Dock inte så god som jag tänkte mig, haha. Nu längtar jag tills glassbilen kör förbi här. Är så sugen på glass med saltlakrits!

Såhär blev barnens påskägg i år! Blev lite naturgodis och leksak! Tror det blir uppskattat. Har också handlat lite smått till på fredag och köpt lite mindre ägg med godis + liten present då vi får besök och jag tänkte att barnen kan få leta reda på var sitt ägg utomhus. Kul aktivitet ju!

Jason tog selfies med min telefon och då kommer F med Jolie och håller henne upp och ner, haha! Tyckte det blev en rolig bild.

Bananpannkakor med botevemjöl, kokosmjöl och mandelmjöl till mellis ute i solen. F är grym på att höfta fram recept på pannkisar.

Vi pysslar och ritar massor här hemma just nu och Jason har börjat rita såååå söta gubbar. Jag smälter vad fina dom är!

Kommentarer

  1. Louise

    Så mysigt med påsk 🙂
    Tänker ge ett påskägg till farmor och farfar och min pojkvän 🙂 jag hoppas ni får en fin påsk helg 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish