Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Besök x 2

Hej onsdag!

Dagarna går så jäkla snabbt! Men är peppad på dagarna som är nu och allt vi har framför oss. Tycker att livet känns så fint nu med solen och det fina vädret. Man blir så lycklig hela vägen in i själen! Någon annan som känner samma?

Idag har jag inte så mycket planer mer än att ta tag i lite jobb! Båda barnen blir hemma idag så vi ska försöka ha en riktig mysdag och vara ute mycket och leka.

Igår hann jag läsa lite för Jason innan han skulle till förskolan. Båda barnen vaknade SÅ tidigt igår morse och F klev upp med dom och lät mig sova. Så jobbigt när dom vaknar innan 06 tycker jag, zzzzz. Händer dock inte allt för ofta som tur är!

Sedan blev jag ensam hemma med denna pärla! F skulle plugga. Och efter en stund fick vi besök av min vän Josefin och hennes bebis.

Vi åt nachotallrik och babblade om allt möjligt i vanlig ordning!

Sedan visade Josefin lite smarta knep med bärsjalen och hur vi kunde använda den nu när Jolie är så stor, haha! Hon lutade sig tillbaka med huvudet sådär hela tiden så hon förstod nog inte grejen 😉 Men snart så, kanske..

Blev lite fika med!

Sedan fick vi besök av en annan vän och hennes tre barn mot eftermiddagen och så passade F på att måla om bordet. När vännerna hade åkt så anslöt vi och tittade på när han målade klart undersidan av bordet. Mer om det projektet senare idag!

Kommentarer

  1. Ida

    Hej 🙂 Vilken underbar blogg du har, alltid lika roligt att läsa varje dag! Vilken storlek har du på dina tallrikar från Mateus som ni äter på? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack! Vilka av dom? Har olika storlekar på olika tallrikar 🙂 spets har jag 25 på tror jag och bubbles 28, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish