Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag och premiärbad

Hej fina ni!

Hoppas allt är jättebra med er! Vi mår bra här hemma och idag ska Jason till förskolan, jag får besök av Josefin och hennes minsting och F ska plugga och ”värdera” bilen nu inför vårt kommande bilköp i maj. Vi har ju beställt en RAV4 2019 (Toyota) och är så peppade på att den ska komma hit till Umeå nu! Och snart är det ju dags. Tror den är här i mitten av maj om allt går som det ska.

Jag och Josefin ska iallafall äta tacos och mysa med våra små. Tycker det är så fint att få kvalitetstid med Jolie på det sättet utan att storebror är med ibland. Och tvärtom såklart! Det är kul att få spendera tid med bara ett barn oavsett om man bara är ensam med barnet eller hittar på något med vänner.

Önskar er en underbar dag. Största kramen!

Igår blev det premiärbad i vår nya pool! Om ni är sugna på liknande så håll utkik på min instagram! Har nämligen ett samarbete med dom och kommer dela en rabattkod =)

Barnen lekte loss i geggan på vår tomt i vanlig ordning, haha.. Känns som att vi är ute hela tiden nu men det är ju SÅ underbart och härligt att ta vara på vädret.

Myskläder hela dagen lång! Tröja från H&M och ribbade byxor från nelly.com!

Kommentarer

  1. Jenny

    Så fint det blir 🙂 roligt att följa ert husprojekt. vars är poolen i från och märke? Vi ska skälva börja med trädgårdspyssel och funderar på pool.

  2. e

    Så härligt med bubbelbadet. Min dotter premiärbadade också igår, ute i en sjö. Brr.. isen har typ nyss försvunnit. (bor ca 10 mil från stockholm).

  3. Sara

    Hej! Är nyfiken på vilken husmodell ni skulle valt om ni skulle bygga hus igen? Om ni skulle gjort något annorlunda i ert hus vad skulle det vara då? 🙂 nyfiken då vi är i processen att välja husmodell att bygga!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ingen aning faktisk. Typ någon liknande som idag 😀 fast med ännu högre i tak och ännu större 😀 kika lite längre bak i arkivet så har jag skrivit ett sådant inlägg för bara någon månad sedan. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish