Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Allt man behöver för en lyckad brunch!

Får frågor ibland om vad jag tycker är ett ”måste” för en lyckad brunch och vad jag brukar fixa när vi ska äta brunch här hemma! Så tänkte dela med mig lite av det då jag tänkte att det kan bli ett kul inlägg. Här är mina bästa grejer att ha på brunchen! =)

– Smoothie! En enkel favorit är valfria bär, banan och vaniljyoghurt. Eller mjölk istället för yoghurt om man vill ha den lösare. Jag föredrar kokosmjölk som man kan köpa på burk men det är ju en smaksak. Gott att toppa med chiafrön, hampafrön, riven kokos och färska bär.

– Apelsinjuice! Ett måste till en brunch tycker jag!

– Te/Kaffe!

– Ett stort fruktfat! Tycker att frukt ingår i en lyckad brunch;) Men då är ju jag världens fruktälskare. Gillar att det är så fräscht, gott, sött och färgglatt! Så fint att se på och gott såklart.

– Ostbricka! Mina favoritkex är breton! Tycker dom passar till typ alla ostar. Och så brukar vi ha lite olika marmelader och ostar + oliver. Man kan också ha inlagda paprikor och kronärtskockor. Så gott!

– Croissanter med färskost och marmelad/nutella! Sååå god kombo!

– Amerikanska pannkakor:

Receptet vi brukar köra: 

5 dl vetemjöl

3 tsk bakpulver

3 msk socker

2 krm salt

5 dl valfri mjölk (vi brukar använda oss av havremjölk eller osötad mandelmjölk oftast

5 msk smält smör

2 ägg

Gör såhär: Blanda alla torra ingredienser i en skål! Vispa ner mjölken och sedan smöret och sedan äggen! Stek i smör!

– Färskt bröd och pålägg! Vi köpte ett grekiskt lantbröd igår. Så otroligt gott! Och så hade vi gurka, tomat, färsk babyspenat, ruccola och avokado framme som pålägg. Och ost och smör! Enkelt och supergott.

– Äggröra! Den godaste som finns är när man steker ägg i lite smör och rör ner en sked crème fraich. Toppar med färsk gräslök och persilja! Mmmm!

– Stekta champinjoner och stekt tomat med oregano och flingsalt! Tycker det är så gott!

Vad är ett måste när ni dukar fram brunch!? =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish