Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen fredag!

Är så taggad på fredag och helg just för att Jason är hemma på heltid då! Älskar ju att han älskar förskolan men tycker samtidigt att det är himla fint att få ha honom hemma på heldagar med. Man njuter ju nästan mer när man inte får varje dag ihop längre..

Igår hade vi en väldigt bra dag iallafall som avslutades hemma hos vänner för middag. Så mys! Jag hann också anmäla Jason till simskola, träna, tvätta, jobba, laga mat, få lite tid med bara F medan Jolie sov.. Mannen hann plugga och slänga massor med plankor och annat på återvinningscentralen + träna han också. Älskar produktiva dagar!

I förrgår gjorde vi sjukt god smoothiebowl som vi åt innan läggdags! Hade i mango, hallon, acaipulver, havremjölk, lite grekisk yoghurt och en banan. Och så toppade vi med riven kokos och chiafrön.

Jolie fick sova på ett bäddat täcke under tiden som resten av sängkläderna tvättades. Jag passade på att få städ och annat fix gjort. Klockan var bara 10 och jag hade redan hunnit träna och duscha (duschade dock på morgonen innan gymmet, haha), så skön känsla!

Medan jag tränade så handlade F och Jolie lite.

Lek och bus hela dagen lång med denna lilla tjej! Och sedan fick vi hämta hem vår stora älskling från föris på eftermiddagen.

Kommentarer

  1. Johanna

    Den bkr flaskan, är den känslig eftersom den är av glas? Vill köpa mwn har småbarn som gärna dricker från mig och den är ju dyr 🙂

  2. Mathilda

    Vilken bra shopping-kasse ni ser ut att ha. Vet du var den är ifrån? Har massa vanliga i tyg men hade vart nice med något rejälare son står upp i vagnen! 🙂 ha en fin dag!

  3. S

    Du skrev att det skulle komma ett inlägg med varför F pausade sina studier 🙂
    Och så undrar jag när vi får höra vad som hände med graviditetstest? Du gjorde en stor clickbait och sa att du ska ta test i helgen osv.. men de kommer inget mer om det. Vi är nyfikna nu när du sagt A 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish