Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej finaste!

Hoppas att allt är bra med er. Visst går veckorna i rasande fart? Halva april har snart passerat – galet!

Igår kom vi äntligen i säng i tid och det är ju SÅ skönt att få sova. Känns som att vi är dom enda småbarnsföräldrarna som faktiskt är sin egna anledning till dålig sömn, haha.. Vi sitter alltid uppe och pratar, äter eller ser på någon serie/film.. Men igår kom vi i säng innan midnatt iallafall så det kändes bra!

Idag ska F plugga och jag ska leka med Jolie och jobba. Jason är på förskolan! Ikväll ska jag och barnen på middag hos våra vänner och mannen ska passa på att plugga lite till =)

Stor kram på er!

Gårdagens mami. Ni hittar tröjan HÄR och byxorna HÄR.

Haha.. Alltså F är så rolig. Jag var sugen på pizza och han sa att han skulle fixa! Och så kommer han upp med detta!? Vem äter ens såhär många pizzor!? Dom är dock små men ändå!! Det slutade dock med att vi åt upp dom ändå men höll på att skratta ihjäl mig när han kom med denna stora tallrik när jag hade sagt att jag var ”lite sugen”.

Såhär blev mina naglar igår förresten! Så nöjd!

Fick katalog från H&M igår och så mycket fint dom fått in! Föll för nummer 4 – klänningen! Ljuvlig!

På kvällen gick jag och Jason upp till övervåningen och tog oss lite egentid. Vi läste massor av böcker som vi lånat på biblioteket och sedan ville Jason fixa naglarna (han såg ju att jag hade gjort det under dagen) så vi målade hans naglar i silverglitter. Första gången han får måla naglarna och han var sååå lycklig över det!

Kommentarer

  1. E

    Haha ungefär som min kompis i vår ungdom.. va på McDonalds, för hon va ”lite sugen”.. sluta med att hon åt en BigMc en cheesburgare och stor pommes, + stor dricka. Som vi garvade. 😛

  2. E

    Har dina barn aldrig haft perioder där de sovit dåligt trots samsovning? Min stora tjej började böka jättemycket vid 4 månader, samma med lillebror nu. Han vrider och vänder sig och gnäller hela natten och somnar inte om av amning längre. Samma med storasyster. Känns som de blir extra känsliga för ljud och rörelser vid 4-5 månaders ålder, sen har det varit tänder, utvecklingsfaser osv. Jag vill ha de nära för jag orkar ännu mindre upp och springa stup i kvarten.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej typ inte.. 🙁 kanske någon dålig dag här och där.. Eller när Jolie fick tänder så hade hons svårt att somna på kvällen och var vaken till typ mellan 23 och 00! Men när hon väl somnade så sov hon relativt bra vilket var skönt. Vi har haft väldigt tur med sömnen förutom lite kassa nätter här och där. Du är grym!! <3 <3 Det är kämpigt att inte få sova <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish