Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sista gången!

Igår var det Knatteskutt för sista gången. Nu återstår några få danstillfällen och sedan är alla Jasons aktiviteter slut för denna termin. Näst termin blir det simskola tror jag! Hade också tyckt att det vore kul om han fick testa på gymnastik eller fotboll. Men vet inte om han kanske är lite för liten?

Går era barn på någon aktivitet? Vad i så fall? Är ni nöjda? 

Kommentarer

  1. Natalie

    Dottern (5 år) går på konståkning på vinterhalvåret. Hon har varit med i två säsonger.
    Pojken (snart 9år) har spelat innebandy detta vinterhalvåret (tidigare säsonger har han spelat hockey) nu på sommarhalvåret blir det fotboll och ev MTB om nu inte de båda aktiviteterna krockar.
    Min tanke är även att börja jogga och träna lite smått med barnen på deras nivå.

  2. Johanna

    Min treåring går på gymnastik (mycket hinderbana för så små) och hon älskar det! Så bra för kroppskontroll mm för henne 🙂

    Gick på simning när hon var liten, men det var inte riktigt för henne.

  3. Viktoria

    Min lilla tjej kommer börja på gymnastik så fort hon är tillräckligt gammal (2,5år), vi får börja lite tidigare då jag är tränare i föreningen. Håller hennes intresse för bollar i sig så kommer hon nog få börja med fotboll eller handboll också.

  4. Victoria

    Min 14-åring går på dans 4 dagar i veckan och började på dansskolan när hon var 2 år. Hon älskar det. Min 12-åring går på scouterna, vilket hon tycker är kul. Min 9-åriga tjej går på scouterna och 2 danser. Lilltjejen på snart 6 månader avslutar snart sitt babysim och sen dröjer det nog lite innan vi kan börja på någon aktivitet med henne som passar.

  5. Anne

    9-åringen har handboll, scouter, kyrkis och ninjaträning. 7-åringen fotboll, scouter, kyrkis och ninjaträning. 4-åringen går på familjegympa. Bebisen inget 😁 de två äldstas aktiviteter kräver mycket föräldra-engagemang. Man blir lite trött 😏

  6. Gabriella

    Vi har gått på gymnastik med vår 2-åring och det har varit jättelyckat. Han går i en grupp med barn på 2-4 år, och vissa övningar är lite för avancerade för honom. Men vi gör allt i vår takt och har får så mycket ut av det ändå. Både motoriskt, socialt och kul. ☺️

  7. Danni

    Lucas har gått i Funky Kidz, sport lekis och banan gympa. Men nu har vi kört ”eget program” med museum, bibliotek, badhus osv. V 17 börjar han i Leos sport kids ( Leos lekland)
    Får se hur det funkar. 😊

    Han är extremt musikalisk och älskar sport så det är skit svårt 😅 men fotboll brukar va från 6år så det får han vänta med.

    Men ev blir det någon form av sport i höst om han fortfarande är intresserad dvs 😊

    Annars kör vi som vi gjort nu med olika aktiviteter varje söndag 😊

  8. E

    Min 3-åring är inne på sin andra termin simning, har precis lärt sig simma 1-2 meter utan flythjälpmedel. Så häftigt! Jag håller även på att starta upp ett fotbollslag här i byn för henne och hennes jämnåriga 😊

  9. Fyrbarnsmamma

    Mina barn har fått börja simskola när de fyllt fyra år (vilket har varit nedre åldersgränsen där vi har bott). Vår nuvarande fyraåring går också i friluftsfrämjandets verksamhet. Övriga aktiviteter har vi låtit barnen vänta med till de närmar sig skolålder. Simskola har däremot känts viktigt tidigt eftersom vår gata slutar vid havet.

  10. Emilia

    Vi har avslutning med knatteskutt på söndag. Körde idrott denna termin och dans i höstas. Vår tjej har äääälskat det 🙂 synd bara att de är 8 gånger. Lite fler tillfällen tycker jag allt det kan vara per termin. 😉 Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish