Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dop för Jolie

ÄNTLIGEN är planeringen för dopet igång! Nu händer det! Jag har ju velat fram och tillbaka om vi ens ska döpa Jolie då ingen av oss är särskilt troende. Men Jason är ju döpt och vi tycker att det är en fin grej.. Så vi ska köra ändå! Jag tror ju på högre makter av något slag men vad exakt vet jag inte.. Ja ja.. =)

Vi har iallafall ordnat ett dop hemma i vår trädgård! Så nu är det snabba puckar i sommar med att fixa gräsmatta och allt därtill. I början av augusti ska vi döpa vår lilla tjej och prästen kommer alltså hem till oss och kör hela ceremonin hemma.

Såhär har vi tänkt kring dopet: 

– Jag tror att vi kommer att bli runt 60-70 personer om alla som vi ska bjuda in kan komma!

– Temat ska vara roséguld, vitt, trä och blommor. Ska ha massor med färska pioner och rosor överallt också!

– Dopinbjudningarna är redan klara och jag väntar på att få hem dom! Ska visa er hur dom blev sedan när dom dyker upp i brevlådan.

– Jag har väääärldens plan över vad vi ska bjuda på för snacks och fika. Har en tydlig bild i huvudet av hur det kommer att se ut. Tänker mig chips med rom, crème fraich, röd lök, dill, massor med olika tårtor och kakor. Massor med färska bär, ostar med kex och tillbehör, popcorn, alkoholfritt bubbel, jordgubbassaft med massor av mynta, is och citron… Ska dela med mig av mer exakt när det börjar närma sig.

– Har beställt en ballonggirlang i matchande färger till temat samt en girlang i roséguld och lite annat smått och gott, ni ska få se! =)

– Jolie kommer inte att döpas i dopklänning utan har beställt en sååå vacker vit klänning med spetsdetaljer till henne + en liten ”mössa” till.

Kommer att uppdatera er mer när det närmar sig och när jag vet mer men det är ju ett tag kvar! =) Kommer att planera allt eftersom och dela det med er såklart!

På Jasons dop valde vi att bara ha familj så vi var rätt få i kyrkan! Och så var vi i samma kyrka som vi gifte oss i. Avslutade med fika hemma hos oss i vår dåvarande lägenhet. Här ovan ser ni två bilder från den dagen.

Kommentarer

  1. Ida

    Det låter superfint alltihop! Det kommer bli en toppendag 🙂
    En sak som jag tänkte på bara. Det kan var svårt att få tag på pioner i augusti. När jag gifte mig i början på augusti ville jag ha pioner i brudbuketten men fick höra att det var jättesvårt att få tag på och skulle bli väldigt dyrt. Pioner är ju försommarblommor 🌸
    Lycka till med planeringen!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst <3 åh förstår! Jag fick tag i pioner nästan hela augusti men dom var inte så fina mot slutet, haha. Men tror nog det löser sig och att jag får tag i ett par iallafall, kram fina du <3

  2. Josefine

    Hej! Det låter jätte fint! Tänk bara på att pioner i augusti kan vara svårt. När jag gifte mig fick floristen beställa pioner och då var det inte ens säkert att det skulle komma pioner i bra skick. Dock hade vi tur, men vill bara nämna det så att du inte blir besviken! 😊.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag lyckades ha pioner nästan hela augusti förra året 😀 dock inte jättefina mot slutet men ändå! Så tror nog jag hittar några iallafall 😀 kram fina du <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish