Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er. Vi mår toppen här hemma men gårdagen var faktiskt inte på topp om jag ska vara ärlig. Hade så ont i huvudet och var nedstämd och trött. Lättirriterad och kände mig ledsen också.. Måste fasiken köpa mig ett digitalt graviditetstest nu. Har skjutit på det för länge.

Idag ska jag käka brunch hos min fina vän Josefin och jag tar med mig lilla Jolie. F ska plugga och Jason är på förskolan. Hon är också hemma med en av sina små så det blir vi och bebisarna idag, haha. Sedan blir det ett pass på gymmet och så ska vi slänga skräp på återvinningscentralen och även laga storkok. Linsbolognese blir det, en favorit här hemma.

Önskar er en toppen dag! KRAM.

Lite såhär kändes hela dagen igår för min del.. Som tur var så är F världens bästa och gav mig lång sovmorgon. Och när jag kom upp så hade han påskpysslat små kycklingar med barnen OCH gjort nyttiga scones OCH fotat till bloggen. ”Tänkte att du kanske ville ha bild på när vi pysslade”, haha så gullig!

Recept på sconesen hittar ni HÄR. Mina absoluta favoriter som är helt fantastiskt goda.

Fick paket! Hade beställt lite våriga toppar.

Ljuvligt våriga färger!

Jolie fikar yoghurt. Ser ni colaflaskan där ute förresten!? Vi dricker aldrig läsk förutom när vi har gäster på middag (då brukar vi köpa) eller äter på restaurang så denna flaska har legat ute sedan vi hade vänner över på tacos för en och en halv vecka sedan =) Dags att panta den kanske.

Sedan gjorde mannen linssoppa till lunch med massor av curry och sötpotatis, tomat, morot, gröna och röda linser.. Mmm så god den var! Jag byggde lego med barnen under tiden som han lagade. 

Mammas lilla <3 <3 <3

Jag och F har förresten en ny kvällsrutin igen, haha! Tortillapizza med ajvar och massa gott på. Så snabbt och enkelt kvällsfika.

Och barnen sover sött under tiden. Egentiden på kvällen är guld värd! Visst är dom lika när dom sover?

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hade mens en gång innan jag blev gravid med Jolie 🙂 har inte haft mens sedan innan jag blev gravid med Jason annars 🙂 ingen aning, det är blandade känslor, kram

  1. Emma

    Jag måste fråga, hur gör du med nya kläder till dig själv tvättar du dom innan första gången du använder dom? Kanske konstig fråga men jag tvättar alltid mina nya men har funderat ibland om det är nödvändigt egentligen. Ha en fin dag 🙂 kram

  2. Sofia

    Åh kan du inte visa kläderna i ett eget inlägg? Och den vita toppen du har på dig? Älskar din klädstil och det där såg såååå fint ut 😍

  3. Olivia

    Kommer du dela med dig av resultatet på testet ”direkt” på bloggen om det är både positivt eller negativt? Eller håller du det till dig själv?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish